Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
 • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Hold dine knogler i form - det er aldrig for sent

Mange mennesker tager dagligt et tilskud af kalk (calcium), uden at det er noget vi tænker så meget over.

Hvorfor tager vi egentlig kalk? Lægen anbefaler ofte kalk, da det er alment kendt at man med alderen får brug for ekstra. Derudover er mange usikre på hvorvidt de opnår tilstrækkelige mængder gennem deres kost.

Hvilket kalktilskud skal du vælge? Der findes et hav af forskellige varianter på markedet. Er du lidt nørdet når du skal købe kosttilskud så har du måske bemærket at de fleste nyere præparater - foruden calcium - også indeholder magnesium, D vitamin samt K vitamin.
Cal-Mag 1:1 Citrat fra Solaray er med et indhold af calcium, magnesium, vitamin D og K, sammensat til optimal styrkelse af knoglerne. Forskning viser, at mineralerne og vitaminerne i Cal-Mag 1:1 Citrat hver især er nødvendige og indbyrdes afhængige af hinanden for at kunne beskytte og vedligeholde knoglerne. Det er veldokumenteret at et indhold af vitamin D3 i kroppen er nødvendigt for en effektiv optagelse samt udnyttelse af calcium.

De seneste par år har vitamin K2 vist sig på banen, i forhold til at have stor betydning for regulering af knoglernes opbygning og nedbrydning.   Kalk er et mineral (calcium) som findes i forskellige former. Disse “former” er ikke ens og kan opføre forskelligt i kroppen i med hensyn til tilgængelighed. Cal-Mag 1:1 Citrat fra Solaray indeholder både calcium og magnesium i citratformer. Videnskabelige forsøg har vist, at kroppen har nemt ved at optage disse former.   Produktet er på kapselform, hvilket sikrer, at vitaminer og mineraler frigives allerede i mavesækken og hurtigt optages. Solaray producerer også en variant af Cal-Mag Citrat uden K2 vitamin til dem som ønsker det.
Solaray, Cal-Mag med vitamin D og K2, 240 kapProdukter nævnt i denne artikel: Helsemin webshop: Solaray, Cal-Mag med vitamin D og K2, 240 kap Producentens hjemmeside: www.solaray.co.uk
1 tanker omHold dine knogler i form - det er aldrig for sent

 1. avatar Gitte siger:

  Har netop indkøbt omtalte Cal-Mag citrat m D og K2 fea Solaray. Jeg har osteoporose m T-score på minus 3,5 og prøver nu med citrat for at bedre min situation.
  Hvordan kan det være, at calcium indholdet på de anbefalede 3 kapsler dgl kun er på 500 mg?? Er calcium citrat ikke sammenligneligt med Unikalk, hvor 1200-1500 mg calcium anbefales?
  Svært at finde rundt i begreber og dosis.
  Håber I kan hjælpe.
  Vh Gitte

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×