Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Den Naturlige Standard

Vores Naturlige Standard


Før vi sælger et produkt på Helsemin.dk, gennemgår vi de ingredienser og materialer, der er blevet angivet af leverandøren af produktet for at sikre, at den opfylder vores naturlige standard.

Vi kontrollerer, at produktets materialer og ingredienser er økologiske, naturlige eller lavet af de mest bæredygtige materialer. Produkter, der ellers bidrager til et sundt hjem, fordi de er energibesparende, lavet af genbrugsmateriale mm., er også kvalificerede til Helsemin.

 

Produkter, Der Sælges I Helsemin, Går Under Mindst Én Af Følgende Kategorier

Bæredygtige materialer


For produkter, som vi kategoriserer som bæredygtige, er mindst 50% af materialerne enten nemme at genanvende, ansvarligt høstet eller også kræves der ingen nye råvarer i deres fremstilling. Eksempler på disse produkter omfatter bambus, kork, uld, soja, hamp, økologisk bomuld, majs-baseret plastik, bæredygtigt høstet træ eller genbrugte materialer.

Naturlige ingredienser


Naturligt mærket fødevarer og kosttilskud betyder, at produktet primært er lavet af naturlige ingredienser med minimal forarbejdning. Naturlig betyder indhold af naturlige ingredienser, som er udvundet direkte fra planter eller animalske produkter, i modsætning til at blive fremstillet syntetisk.

Naturligt mærket personlig pleje, hudpleje, kosmetik, babyprodukter og rengøringsprodukter betyder, at disse produkter primært er lavet af plantebaseret, rene æteriske olier, blide konserveringsmidler og ikke-olieholdige ingredienser.

 

Økologi


Økologiske fødevarer er enten mærket med det danske økologi-mærke, Debio, EKO, EU’s Økologimærke, Krav, Soil Association eller USDA Organic. Det betyder, at alle fødevarer mindst består af 95% økologiske ingredienser eller materialer. Derudover er produkterne fremstillet uden syntetiske pesticider, kunstgødning, antibiotika, hormoner, GMO eller stråling.

Økologisk hudpleje og kosmetik er enten mærket med Ecocert, NaTrue, Soil Association eller USDA Organic. Det betyder, at produkterne er fremstillet uden syntetisk parfume- og farvestoffer, nanopartikler eller parabener. Det nøjagtige Indhold af økologiske bestanddele afhænger af produkttypen samt hvilket certifikat, produktet har.

Genanvendelighed


Genanvendelige produkter betyder, at emallagen på produktet kan genbruges og skal afleveres på din nærmeste genbrugsstation. Genanvendelig emballage reducerer spild ved at promovere genbrug. Produkter mærket som genanvendelige har de mest miljøvenlige emballager og skåner naturen for forurening.

 

 

Designet til at fjerne giftstoffer


Disse produkter er specielt beregnet til at rense luft eller vand. De bidrager til et sundere hjem ved at fjerne giftstoffer fra luften eller vandet.

Naturlig viden


Det er vigtigt at holde hjernen skarp, og ikke kun med kosttilskud eller vitaminer. Derfor tilbyder vi produkter som bøger, magasiner og blade, som giver dig den nyeste viden eller inspiration til sundhed inden for blandt andet naturlig pleje, ernæring, sundhed, kosttilskud og vitaminer.

 

Tilbehør til den naturlige livsstil


Vi stræber altid efter at fremskaffe de mest naturlige produkter, som vi kan omgås med i vores dagligdag. I nogle tilfælde eksisterer der endnu ikke helt naturlige alternativer, og derfor vil nogle af vores produkter i denne kategori bestå af materialer, som ikke falder under vores naturlige standard ovenfor.

Eksempler på produkter, der understøtter den naturlige livsstil, omfatter massagebolde, fakirmåtter, røgelse, duftlys, kosmetik-tilbehør, negleklippere, neglefile etc.

Vi ved, at naturlighed kan betyde vidt forskellige ting for forskellige mennesker. Derfor finder du på vores produktsider yderligere information om produkterne, så du nemt kan finde de produkter, der matcher netop dine krav til naturlighed. Vi vil jævnligt opdatere denne naturlige standard, da der hele tiden bliver gjort nye opdagelser, og nye certificeringer bliver udviklet. Du kan her læse mere om de mange naturlige begreber som du støder på her hos Helsemin:  se vore grønne ordliste

Vi er begejstrede for de bæredygtige skridt, vi allerede har taget. Vi ved, at der er mere at gøre, og vi ved, vi ikke selv har alle løsningerne. Vi elsker at få feedback, så  kontakt os, og lad os vide hvad du synes.

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×