Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Træk en gammel sweater på…




      Måske er du den heldige ejer af en liggestol i læ, en hængekøje mellem æbletræer eller måske en sydvendt mur, du kan læne dig op ad, mens du slubrer solstrålerne i dig? Eller hvis vejret er tosset, et sofahjørne, hvor du kan tømme hovedet for tanker over en kop yndlings-te, mens regnen pisker mod ruden. Ja tak, september. Kom du bare an med dine frække byger, disede morgenrøder og bløde frugtbarhed – ja tak til dit festfyrværkeri af ildebrandsfarver, som hver eneste år kommer bag på os, for ”har det nogensinde været smukkere?”











Kontrast Vi er med andre ord så klar, som vi kan blive, til at værdsætte kontrasten til sommerens frie leg og hurtighed. Nu kan vi med god samvittighed sætte tempoet ned. Uden at gå i stå. Vi skal opretholde et stabilt energiniveau, men bruge kræfterne anderledes. Efterår er eftertænksomhedens årstid og tid til at høste på såvel det indre som det ydre plan. Lad os sige det som det er. Med det forløbne års udfordringer i mente, er det et klogt valg at samle opmærksomheden om de nære og de nærmeste. Med sommeren i ryggen, er det tid til at tilrettelægge, hvordan egenomsorg og omsorg for de nærmeste skal udmønte sig det næste halve år. Det bliver måneder, hvor det ikke længere bliver helt så let at kaste sig i cykelsadlen eller snørre løbeskoene som nu, hvor der stadig er lyse eftermiddage og lune temperaturer.











Solarays produkter har fokus på dét, du kan gøre for at understøtte din og familiens sundhed i årets solfattige måneder.   Lige nu har vi fokus på:  








1 tanker omTræk en gammel sweater på…

  1. avatar samay samay siger:

    hjhxhsx

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×