Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Urtemadpakke? Læs mere om Solarays stærke kosttilskud


Så er det sweatertid, tid til at tænde stearinlys og nok også tid til kosttilskud som støtte til den mørke tid!Urtemadpakke?

Solarays vitamin- og mineralprodukter sikrer dig spor- og mikronæringsstoffer i form af en hjælpsom ”urtemadpakke”, uanset hvilket produkt du vælger. Urtemadpakke? Ja, nu skal du se… Vi pakker urter, frugt, bær og rodekstrakt i småbitte doser. Det kan være lucerne, persille, hyben eller mælkebøtterod, for at nævne nogle af de hjælpe-plantestoffer du finder i Solarays produkter. Vi kalder det, at mineraler og vitaminer kommer med ”madpakke”.Optagelse?

Madpakkens funktion er, at sikre den bedst mulige optagelse af de aktive ingredienser. Det gør den ved at indeholde plantestof fra flere forskellige arter i mikroskopiske mængder og i pulveriseret form. Når kapslen opløses på sin rejse gennem dit fordøjelses-system igangsættes et komplekst samspil, ”madpakke” og vitaminer imellem. Vi plejer at sige, at vores produkter sigter mod at lukke næringsværdien ind fra flere vinkler – også de blinde. Fordi vi som mennesker er forskellige med forskellig biokemi, alt afhængig af alder, årstid og livsstil – ja, så pakker vi madpakken med mikronæring, leverer den. Og så kan kroppen lukke ind, hvad den behøver.

Urternes succes..

Når vi siger ”modent” spisekammer, kan du i øvrigt tage os på ordet. Vores tilgang til vitaminer og mineraler, skabt på basis af naturlige kilder, har eksisteret så længe regnbuen har våget vores produktsortiment. Siden 60’erne har urter, bær, rødder og svampe været det udgangspunkt, hvorfra Solarays kosttilskud er udviklet. I de første mange år var det rene urter, rod- og bærekstrakter samt unikke urteblandinger, der bar navnet Solaray. Dem har vi stadig. På urternes succes er siden bygget vores Multi-Vita-Miner og mineraler. Det er derfor vi ved, at du trygt kan stole på serveringen fra vores spisekammer. Uanset hvilket produkt du vælger, vil du nemlig få bonusnæring fra energikilder du kender fra naturen.Hvert produkt - hver sin hjælpsomme madpakke.

I Magnesium Citrat og Cal-Mag Citrat består urteblandingen f.eks. af persille, brøndkarse, lucerne og mælkebøtte-rod. I BabyMeNow leveres vitaminer og mineraler tilsat gulerod, brændenælde, broccoli, hyben, citron og kelp. I C-vitamin består madpakken af hyben og citron, mens B-vitamin leveres med hyben, aceola, aloe vera og rismel.


Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×