Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
 • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Biopat

Find telefonnummer til din lokale Helsemin butik HER.
Kontakt butikken og hør hvornår næste ledige tid finder sted.

Vi ved, hvor vigtigt din sundhed er for dig. Din sundhed er afgørende for, at du kan leve et liv med overskud, energi og optimal velvære. Og vi ved, at det at leve et sundt liv, ikke kommer af sig selv.

 

Sundheden ligger i de små valg vi træffer i hverdagen. Men hvor skal man starte, når man gerne vil leve sundt? Hvordan finder man vej i junglen af kostråd, kosttilskud, olier, vitaminer og mineraler?

 

Helsemins biopat quicktester her, for at gøre det nemt for dig at vælge det sunde liv. Med vores quicktests, får du hjælp til at finde din vej til mere sundhed.

 

For at leve et sundt liv, er det essentielt at kroppen er i balance. Vores moderne samfund med forurening, tilsætningsstoffer og diverse kemikalier i vores mad, gør det desværre svært at være i 100% balance. Derfor har de fleste brug for et tilskud af vitaminer, mineraler, olier mm.

 

Vores dygtige biopat kan måle dine ubalancer i kroppen. Vitamin- og mineral testen udføres med en biotron på dine hænders akupunkturpunkter, hvor biotronen måler elektriske impulser, dette vil sige energierne fra dine organer. Med biopattesten finder du ud af præcis hvilke vitaminer, mineraler, kosttilskud mm. din krop har brug for. På den måde er du sikker på, at du kun tager de vitaminer & mineraler der virker bedst på dig. Du får lagt et program bestående af de vitaminer, mineraler, fedtsyrer, mælkesyrebakterier og kostråd som passer til dig.

Betingelser:
 • Gratis ydelse for Care Plus medlemmer (3 stk. årligt. Efterfølgende 89 kr.)
 • Medlemskortet er personligt og derfor kan man ikke benytte stempler til øvrige familiemedlemmer.
 • Hvis man som Care Basic ønsker en test hos Biopaten, koster en Vitamin- og mineraltest 149 kr.
  Kunden kan også opgradere sit medlemskab til Care Plus og derved få adgang til 3 gratis tests årligt (opgradering koster 49 kr.)
 • Børn og unge under 18 år kan af juridiske grunde ikke være klubmedlemmer.
  Ønsker Care Plus medlemmer at få testet deres barn/børn hos Biopaten, koster en Vitamin- og mineraltest 49 kr. pr. barn.
 • Er der ledige tider på dagen, kan klubmedlemmer blive booket ud fra ovenstående betalingsbetingelser.
 • Afbud skal ske senest kl. 12 dagen før.
 • Ved udeblivelse trækkes 75 bonus-kroner fra kundens bonuskonto i app’en.
 • Kom gerne 10 min før testen starter, da man skal registreres i kassen.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×