Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Sæt i forårsgear med All Energy
Kunne du tænke dig at fejre foråret med et skud ekstra energi?   Tænk at vågne op med en krop med ”spring-power” på tanken. Det er nemlig nu, alt skal til at spire, sprudle og springe ud, og det kræver overskud. Så hvad kan du gøre? Ja, der er nok nogle gamle vaner, der skal kigges efter i sømmene. Og så kan du øve dig i nye: Du kan tage kolde brusebade, drikke mere vand, være dygtig… spise flere gulerødder, løbe længere og nå dine tæer. Kysse lidt mere. Skrue højere op for dit yndlingsnummer. Og du kan også vælge at give dig selv rygvind, mens du øver.

Det hele – og lidt til Sådan en vind i ryggen er All Energy fra Solaray. Uanset om du er livsnyder eller sportsudøver på højt plan, er All Energy en træningsmakker, du nødigt vil undvære. Som navnet antyder, er All Energy ”det hele” og lidt til. En unik kombination af funktionelle urter, suppleret med et drys vitaminer og mineraler. Skal du give den max gas med hård træning, kan du med fordel supplere med to af Solarays andre energizere, Mega B Stress og Cal-Mag-Citrat.  
The Great Four
Hemmeligheden bag All Energy er “The Great Four”
  • Russisk Rod: Støtter mentalt og fysisk i perioder med udmattelse og træthed.
  • Rosenrod: Bidrager til øget styrke og kondition samt udholdelse ved sportsudøvelse.
  • Schisandra: Bidrager til at genvinde fysisk og mentalt velvære
  • Astragalus: Bidrager til at genvinde psykisk og fysisk velvære

De fire ingredienser er kendt som adaptogener. Adaptogener er et andet ord for styrkende plantestoffer, og dog er adaptogene planter specielle i den forstand, at frisætter energi gennem kroppens egen tilpasningsevne.


Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×