Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Rosenduftende balance-rod
Tager regnvejret pippet fra dig? Kunne du bruge lidt ekstra energi? Så overvej et bekendtskab med så gavmildt balancerende og vitaliserende egenskaber, at du måske finder en urteven for livet. Vi snakker Rosenrod.

Gylden middelvej
  Rosenrod er et kosttilskud af typen adaptogen, der dækker over planter med særlige evner for at genoprette kroppens indre balance. Er der for meget på færde af det ene - eller for lidt af det andet - finder adaptogenerne en gylden middelvej. Man siger om adaptogener, at de styrker ”det sunde” og øger din krops modstand mod stress. Andre kendte adaptogener Schizandra og Ginseng
Hårdfør opvækst
  Måske kan Rosenrod takke sin barske opvækst for sine styrke. Den lille kraftplante vokser vildt i arktiske egne som Sibirien og det nordlige Norge og Sverige. Her lyser den op på det nøgne fjeld, struttende af selvtillid med sine saftholdige ”fedt” blade og røde, pink eller gule blomster. Den står fast på sin rod, der på imponerende vist har mast plantestænglen op mellem klippeskærene til den iskolde sol. Plantestænglen er i øvrigt den, der har givet anledning til det smukke navn, Rosenrod, da den dufter af rose.
Vikingerne tog en bid!
  Rosenrod har gennem århundreder fyldt naturfolk med ærefrygt. Fjelde, hvor Rosenrod vokser vildt, har gennem tiden været afspærrede, fordi planten tillagdes magiske evner. Sådan en stimulans lod vikingerne ikke gå deres næse forbi. De bar Rosenrod ved bæltet, når de drog på togt. En bid rosenrod – og så afsted mod nye kvinder og territorier. Også i nutiden er den præstationsfremmende virkning blandt Rosenrods mest værdsatte gaver. Rosenrod er kendt for at bidrage til øget styrke og kondition samt større udholdenhed ved sportspræstationer.

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×