Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

HELSEMIN A/S Etableret i 2009
CVR nr.32553168 
Vesterbrogade 6D,1620 København V 
Email: kundeservice@helsemin.dk  Telefon: +45 80 60 18 00
 

Sådan handler du hos helsemin

For at foretage et køb på Helsemin.dk skal du igennem 5 trin:
1.   Finde din eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2.   Indtast dine personlige oplysninger.
3.   Vælg forsendelses/betalingsmetode.
4.   Godkend vores handelsbetingelser.
5.   Tjek at alle oplysninger er korrekte og bekræft ordren. Herefter sendes du til QuickPay betalingsside, hvor kortoplysningerne indtastes og godkendes.


Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på helsemin.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.


Bestilling

På helsemin.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, via telefon på 8060 1800 eller kom og spørg os i en af vores butikker.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse/faktura kan du logge ind på siden eller sende en besked til os via kontaktformularen. Bemærk venligst at en bekræftelse på modtagelsen af din bestilling IKKE en juridisk bindende ordrebekræftelse. Helsemin kan derfor afvise bestillingen, såfremt der er prisfejl eller vi mod forventning ikke kan levere den bestilte vare.
OBS: Bestiller du din ordre som en afhentningsordre til en af vores butikker, vil købesummen blive trukket fra din konto, når du har modtaget besked om din ordre klar til afhentning.
*Under større online kampagner kan der forekomme længere leveringstid, vores "Klik og afhent" service vil desværre ikke være tilgængelig. Dette gør vi for at sikre, at vi kan yde den bedste service muligt for alle vores kunder, både online og i butikkerne. Vi takker for jeres forståelse!   


Betaling

På Helsemin.dk kan der betales med MobilePay, Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V Pay, JCB og American Express. Helsemin Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort. Helsemin sørger for, at du kan handle trygt og sikkert, da overførslen af betalingsoplysninger er krypteret. Hos Helsemin.dk anvendes EV SSL-kryptering fra Digicert, som giver en meget stor sikkerhed for, at fortrolige oplysninger ikke kan opsnappes af trediepart.


Levering

Alt omkring levering findes her.


Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til os via kontaktformularen eller ringe på 8060 1800. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Uafhentede pakker som returneres til os, vil blive behandlet som fortrudt køb. Dette gælder også pakker som kommer retur grundet forkert udfyldt adresse. Beløbet - minus fragt- og ekspeditionsgebyrer på 50,- kr. vil blive tilbageført til din konto. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til vi modtager den.


Delvis fortrydelse

Vælger du at fortryde en del af din ordre, betaler du selv fragten retur til os. Penge for de returnerede produkter vil blive refunderet. Du vil ikke blive refunderet nogle fragtomkostninger.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten: Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil. Vi refunderer din betaling (minus fragt) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Helsemin Webshop Vesterbrogade 6D, 1620 København V

Det er desværre ikke muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butikker. 
Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på Helsemin.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: Helsemin Webshop Vesterbrogade 6D 1620 København V Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Persondatapolitik 

Læs mere her

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Helsemin Webshop tager forbehold for tastefejl, tekniske fejl, prisstigninger, afgiftsændringer, udsolgte/udgåede varer og force majeure, herunder forsinkelse eller leveringssvigt fra vores leverandører, udsolgte varer og arbejdskonflikt.
Oplysninger afgivet til helsemin.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos HELSEMIN A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til HELSEMIN A/S via kontaktformularen.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via kontaktformularen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Forbrugerombudsmanden www.forbrugerombudsmanden.dk Adresse: Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby e-mail: forbrugerombudsmanden@kfst.dk Telefon: 41 71 51 51 (Hverdage 9-12)
Standardfortrydelsesformular - Til Helsemin A/S Vesterbrogade 6D, 1620 København V email: order@https://www.helsemin.dk Telefon:  80 60 18 00 - Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*) - Bestilt den (*)/modtaget den (*) - Forbrugerens navn (Forbrugernes navne) - Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse) - Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) - Dato (*) Det ikke relevante udstreges
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×