Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Hvorfor vælge Novo Vita Elixir?
Novo Vitas Elixir serie er en innovativ produktserie, der består af velsmagende, funktionelle og 100% naturlige drikke, og er et effektivt supplement til en travl hverdag.

  Serien er udviklet til den travle kvinde eller mand, der ønsker at supplere sin livsstil med et sundt produkt, og samtidig har ønsker om et hurtigtvirkende og nemt produkt til en rimelig pris. Serien består af 5 varianter, der alle indeholder 20 portionsbreve klar til brug. Elixir produkterne kan ses som et alternativ til piller og kapsler, og bliver på grund af den flydende konsistens optaget både bedre og hurtigere. Alle Elixir produkterne består udelukkende af naturlige ingredienser, og indeholder derfor ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller sødemidler. Produkterne er sødet naturligt med et udtræk af planten stevia, og har alle en naturlig frugtsmag.

Novo Vita Elixir serien består af:


Joints

Sunde led er vigtige for at have det godt og for at opretholde en aktiv livsstil. Elixir Joints indeholder maritimt kollagen, avokado samt C-vitamin, der bidrager til kroppens kollagen-produktion som har betydning for dannelsen af den brusk dine led har brug for. Brusk er et bindevæv, som understøtter en god funktion af dine led, muskler og sener. Den rette mængde brusk giver smidighed og bevægelighed i kroppen. Elixir Joints indeholder desuden hyben, ingefær og gurkemeje, der bidrager til at opretholde sunde og fleksible led. Hyben hjælper til at styrke leddene og ingefær bidrager til at opretholde mobilitet i leddene og undgå morgenstivhed.

Immune Aid

Elixir Immune Aid er baseret på et kompleks af propolis og rød solhat (Echinacea). Rød solhat kan virke som en understøttende behandling af forkølelsessymptomer og tilbagevendende infektion af de øvre luftveje. 1 brev Elixir Immune Aid indeholder desuden 10 mg zink og hele 500 mg C-vitamin, der bidrager til immunsystemets normale funktion og mindsker træthed og udmattelse. Et stærkt immunsystem er kroppens egen forsvarsmekanisme mod infektioner, bakterier og virus.

Stress-Less

Elixir Stress-Less er baseret på et kompleks af urterne med baldrian, citronmelisse, kamille, passionsblomst rosenrod samt B-vitaminer, der bidrager til nervesystemets normale funktion, regulerer hormonaktiviteten og understøtter en normal psykologisk funktion. Et nervesystem og et hormonsystem i balance er alfa og omega for at have overskud og kunne klare en travl hverdag. Baldrian og citronmelisse bidrager til at opretholde en god kognitiv funktion, til optimal afslapning og til en naturlig søvn. Baldrian bidrager desuden til at håndtere en stresset og travl hverdag, og citronmelisse kan bruges til at mindske spændinger og irritabilitet. Passionsblomst bidrager til at øge kroppens modstandskraft over for stress og til at reducere psykomotorisk uro. Kamille hjælper til at understøtte afslapning og mental velvære og rosenrod bidrager til optimal mental og kognitiv aktivitet. Rosenrod hjælper desuden kroppen til at tilpasse sig følelsesmæssig stress og fysisk anstrengelse.

Ultimate Skin

Elixir Ultimate Skin tilfører din hud næringsstoffer, der plejer din hud indefra. Ultimate Skin indeholder maritimt kollagen som er magen til det, der naturligt findes i hudens bindevæv. Kollagen er et protein som, sammen med elastin, danner bindevævets fibre, der er basis for spændstig, fugtfyldt og smuk hud. Ultimate Skin indeholder også et unikt kompleks af granatæble og havtorn. Havtorn har et naturligt indhold af C-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Elixir Ultimate Skin indeholder desuden zink, der spiller en rolle i celledelingsprocessen, bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, til en normal DNA-syntese og til at vedligeholde en normal hud.

Weight-Less

Elixir Weight-Less er baseret på en sammensætning af grønne kaffebønner, hindbær-ketoner samt flere essentielle næringsstoffer. Komplekser af B-vitaminer, krom og calcium bidrager både til et normalt energistofskifte, holder blodsukkeret stabilt og medvirker til at mindske træthed og udmattelse. Cholin bidrager til omsætningen af fedtstoffer. En velfungerende omsætning af både fedtstoffer og andre næringsstoffer er alfa og omega for at bringe kroppen i balance og opnå en ønsket vægt. Elixir Weight-Less er en helt naturlig drik, som ikke indeholder unødige hjælpe-og tilsætningsstoffer eller kunstige smags-og sødestoffer. Elixir Weight-Less er sødet med et udtræk af planten stevia og har en dejlig hindbærsmag.

Anbefalet daglig dosis

Bland 1 brev i et glas (ca. 200 ml.) koldt vand, juice eller tilsvarende. Rør godt og nyd!

Kan købes i alle Helsemins butikker samt på Helsemin.dk

Skrevet i samarbejde med Novo Vita

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×