Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Springtime is here

Så kom lyset - Det danske forår er ankommet!

Ikke kun fordi kalenderen siger det, også fordi vejrguderne synes at være enige. Med blå himmel og forårsbebudere i græsplænen, er det svært ikke at blive godt og grundigt forårsbegejstret. Vi må simpelthen ud at gå, lytte, se og mærke, hvordan det hele pibler og kribler af nyfunden energi. Hvor vi end vender os, er der hilsner fra Mor Natur – kom og leg!

Vi slikker D-vitamin

Pottemulden kalder, sort og fed, på nogen, der gider plante og pusle - og som elsker jord under neglene. Græsset strutter af nattefrost, og vintergækkerne nikker under morgensolen. Vi slikker D-vitamin - med måde selvfølgelig - og drikker te med hue og vanter på. Det er så rart! Endelig. Nu kan det imidlertid hænde, at kræfterne svigter efter en lang, social stille, måske endda stille-siddende vinter. Og dét er foråret bare for kort til.   Hvad gør du?
  • Du sørger for, at kroppen får den næring, der skal til, for at motoren spinder.
Er det svært?

Solarays madpakker

Ja, det kan det være. Det er derfor, vi i Solaray leverer vores kosttilskud med ”madpakke”. På den måde får du både det, du kom efter, men også et dagligt skud urteekstrakt. Madpakkerne spiller sammen med det enkelte produkts hovedformål (kunne være calcium og magnesium) og hjælper til med forskellige biokemiske processer. Vi taler om at vitaminer og mineraler ligger i en ”base” af urter. Det gør vi, fordi vi satser på at levere de aktive ingredienser (vitaminerne og mineralerne) fra flere kilder på én gang. Det giver kroppen lettere adgang til de gode sager.   Få ting er vigtigere end en god energiomsætning. Et robust fundament i hverdagen. Vi har samlet er serie af vores allerbedste, mest solgte basisprodukter til dig, alle sammen med ”madpakke”.   Læn du dig derfor trygt tilbage i forårssolen - du ved, hvad du skal gøre.   Giv kroppen hvad kroppen skal have – og hjernen med – så bliver de næste måneder årets bedste til datoSørg for, at din basis – dit fundament – er på plads. Så kan foråret bare komme an.   Har du nedenstående fire produkter i din kosttilskudsbakke, så er du godt på vej. Multidophilus 24 https://helsemin.dk/solaray-multidophilus-24-60-kap/ All Energy https://helsemin.dk/solaray-all-energy-120-tab/ Spektro 50+ https://helsemin.dk/solaray-spektro2-u-jern-og-vit-k-multi-vita-min-100-kap/ All Omega https://helsemin.dk/solaray-all-omega-3-6-9-180-kap/

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×