Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Dit nye Forkølelseskit

Efteråret har allerede sneget sig ind på os; brune blade på træerne, frisk modvind på cyklen, og røde kinder. Mange af os indhentes af en løbende næse eller en let forkølelse. Heldigvis er der råd at hente, og man kan gøre meget selv for at komme en forkølelse i forkøbet. matthew-henry-U5rMrSI7Pn4-unsplash Vi vil gerne inspirere dig til dit helt eget go-to-forkølelseskit:
  • Hvile: prioritér din nattesøvn for at regenerere og undgå stress. Har du svært ved at falde til ro om aftenen, kan et søvnunderstøttende kosttilskud hjælpe.
  • Hygiejne: Vask dine hænder jævnligt og hav en naturlig håndsprit med i tasken.
  • C-vitamin: Spis masser af C-vitaminholdige fødevarer; citrusfrugter, bær og avokado og supplér din kost med et c-vitamin tilskud.
  • Hvidløg er gammelkendt for virke antibakterielt og kan indtages i sin rå form eller som kosttilskud hvis du ikke bryder dig om smagen.
  • Varme drikke: Te med honning, gerne den antibakterielle Manuka, smører halsen. Tilsæt med fordel lidt citron for ekstra C-vitamin. Trænger du til en drik med mere tyngde så kan du styrke dig på en kop Bone Broth, der indeholder mineraler og aminosyrer.
  • Colostrum: koens første råmælk lige efter kælving er noget af mest næringsrige og indeholder bl.a. en høj koncentration af immunstoffer. Mange oplever derfor et boost ved at indtage et dagligt tilskud af colostrum.
  • Probiotika: Meget tyder på at en sund fordøjelse spiller en central rolle for immunforsvaret. Probiotika kan indtages i kapsler eller pulver som et kosttilskud, men findes også i en række fødevarer; miso, surkål og kombucha.
  • Zink: Zink er et mineral som de fleste indtager i forbindelse med af styrke hår og negle. Faktisk viser det sig at zink hjælper til at opretholde et normal immunforsvar og studier har vist at zink kan forkorte forkølelsessymptomer med op til 2,7 dage.
  For at forebygge forkølelse og understøtte dit immunforsvar, kan du i vintermånederne supplere med C-vitamin, hvidløg, probiotika eller colostrum, alt efter hvilket tilskud der passer dig. Hvis du alligevel er så uheldig at blive ramt af den irriterende forkølelsesvirus, kan du lindre og forkorte symptomerne med varme drikke og zink (som skal indtages i starten af sygdomsperioden) - så du kan komme dig hurtigst og nemmest muligt over sygdommen.   Vi ønsker dig en godt og sygdomsfrit efterår!   Kilde: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5061795/ Kilde: https://www.medicalnewstoday.com/articles/324607.php

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×