Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Detox og fordøjelse
Når maven slår knuder

    DU KENDER DET MÅSKE? Du spiser alt det rigtige i din hverdag, og alligevel arter maven sig ikke helt, som du ønsker. Den føles ofte oppustet. Irriteret. Eller måske endda spændt. Mange mennesker kæmper med fordøjelsen. Det påvirker både humøret og det fysiske velbefindende. Er man derimod opmærksom og sørger for at have en velfungerende mave, er der mange gevinster at hente. Man kan opleve et generelt bedre velvære, når maven fungerer optimalt.

Støt din fordøjelse og detox samtidig

Tetra Cleanse kombinerer effektive naturlige urter, for at give kroppen en rolig detox på 30 dage. Artiskok støtter detox og opretholdelse af en sund leverfunktion. Mælkebøtte bidrager til normal mave og leverfunktion. Gyldenris fremmer nyrernes væskeudskillelse. Aloe vera hjælper med at opretholde sunde slimhinder og stimulerer tarmens bevægelse. Marietidsel støtter leverens afgiftning og så støtter den fordøjelsen. Tetra Cleanse og Marietidsel indtages altså samlet, som en kur for detox.Gavnlige baktusser Fordøjelsesenzymer og gode tarmbakterier er gavnlige for en god fordøjelse. Naturlige urter og mælkesyrebakterier kan støtte fordøjelsen og øge det daglige velvære. Multidophilus serien er et videnskabeligt udviklet kosttilskud, med en enestående mangfoldighed af levende bakterier, som naturligt findes i vores fordøjelsessystem. Multidophilus har vundet mange forbrugerpriser i USA. Mælkesyrebakterierne er mælkefri, frysetørret og i enterisk coatede kapsler, som ikke nedbrydes af mavesyren. I Multidophilus 3 indeholder hver kapsel mindst 1 milliard af hver af de 3 mælkesyrebakterier: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum.
Du kan også vælge en kur med mælkesyrebakterier

Multidophilus Cleanse kombinerer vigtige mælkesyrebakterier med urter. Bl.a. marietidsel, der bidrager til at udrense leveren og artiskok, som støtter fedtfordøjelsen. Dertil mælkesyrebakterier, inulin og mælkebøtterod, der støtter en normal tarmflora.

5 tips til en god fordøjelse og en glad hverdag:

 
  1. Start dagen med et glas vand tilsat ostevalle eller citron/limesaft.
 
  1. Ingefær, hvidløg, rosmarin, fennikel, chili, og peberrod stimulerer alle mavesyreproduktionen og giver dermed en bedret fordøjelse.
 
  1. En frugtsalat af ananas, papaya og kiwi toppet med frisk pebermynte ca. 30 min. før et stort måltid fremmer fordøjelsen, der nedbryder de større fødebestanddele.
 
  1. Sørg for at få masser af den gode søvn, frisk luft, hyppig og sjov motion, samt rigeligt med vand.
 
  1. Fibre er ikke kun næring til mælkesyrebakterierne, men stimulerer peristaltikken (tarmbevægelser) og fremmer dermed tarmfunktionen.Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×