Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Bekæmp tør hud
Tør hud rammer alle personer i ny og næ, men især ældre eller personer med allergi, eksem eller astma er ekstra udsatte for tør hud. Graden af tør hud er meget forskellig, men en ting er sikker, det er generende og ubehageligt. Heldigvis er der mange gode ting man selv kan gøre, og som ikke tager alverdens tid i en travl hverdag. Læs Helsemins gode råd til at forhindre tør hud, og se hvilke produkter vi anbefaler.

 

Helsemins bedste råd mod tør hud

1) Skru ned for badet

Varme og lange bade er ekstra dejlige i den kolde tid. Desværre er det bare ikke særlig godt for en i forvejen udsat hud eller varme regning. Derfor bør du skrue lidt ned for varmen og længden næste gang du tager et bad.  Har du tør og udsat hud, bør dit bad ifølge dermatologer  ikke varer længere end 3 min, da det er med til at udtørre huden yderligere. TIP: Dup dig tør med håndklædet, frem for at gnide dig tør.   Liq_473_unscented-800x800
 
2) Valg af sæbe
Vælg dine sæber med omhu, og brug kun dem der naturligt fremstillet uden for mange kemikalier, så din hud får den bedste næring, og ikke udtørrer yderligere. Vi anbefaler dig at bruge Dr. bronner Liquid Soap Neutral, der er en god  all around sæbe til hår, ansigt, hænder og krop. Brug den i moderate mængder, og spar på sæben. TIP: Dup dig tør med håndklædet, frem for at gnide dig tør    
3) Fugt huden daglig
25682-thickbox_default-Organic-Lifestyle-Hand-bodylotion-quinoa-calendula-200-ml-800x800   Gør det til en vane at smøre hele kroppen ind med en god bodylotion, hver gang du kommer ud af badet, og helst inden for 5 min. for at få den bedste virkning. Vi anbefaler dig at bruge en fed creme der giver masser af fugt. Hos Helsemin finder du et stort udvalg af cremer mod tør og sart hud, hvor Green people hand & bodylotion er en af favoritterne, da den revitalisere en tør hud, og genopbygger hudens naturlige fugtbalance. Pris: 179 kr.
     
4) Påklædning
Tænk over dit tøj og vær opmærksom på materialet. Brug gerne bomuldstøj i stedet for uld og syntetiske materialer, der let kan genere huden i løbet af dagen. Du kan med fordel købe det lækre bomulds tøj fra boody hos Helsemin. Brug det som et ekstra lag under dit tøj – Så holder du også bedre på varmen.  
5) Skru ned for varmen og luft ud
Sørg for at have et godt indeklima, og luft ud jævnligt. Skru ned for radiatoren eller brændeovnen, og klæd dig i stedet i varmere tøj.
 
6) Frugt huden indefra.
Fugt huden indefra, og få en sund og smuk hud året rundt. Med GLA+ og Eliksir ultimate skin, kan du forebyg og bekæmpe din udsatte og tørre hud. h GLA+ indeholder kæmpenatlysolie, som er en af de rigeste kilder til den essentielle fedtsyre gammalinolensyre (GLA), der er med til at opretholde hudens naturlige fugtbalance. Tag en kapsel om dagen, og mærk forskellen på din hud. Pris: 189 kr.            29915-thickbox_default-Elixir-Ultimate-Skin-800x800 Eliksir Ultimate Skin tilfører din hud næringsstoffer, der plejer din hud indefra. Ultimate Skin indeholder maritimt kollagen, som er magen til det, der naturligt findes i hudens bindevæv. Kollagen er et protein som, sammen med elastin, danner bindevævets fibre, der er basis for spændstig, fugtfyldt og smuk hud. Ultimate Skin indeholder også et unikt kompleks af granatæble og havtorn. Havtorn har et naturligt indhold af C-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress og til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Pris: 179 kr. 


Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×