Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Forelsket i en rod

Livet er rigt og naturen så gavmild, at den giver os uanede muligheder for at trives og have det godt med os selv og hinanden. Hvis blot vi påtager os et ansvar over for os selv og den jord, vi bor på.   Det handler om at give vores krop den bedste føde - og den bedste føde får vi fra rene, gode råvarer, dyrket med respekt for naturen. Men indimellem kan der være brug for lidt hjælp, når hverdagen er fyldt med stress og jag, som kan gøre os trætte - ja, til tider endog helt modløse.   Det er her Rosenrod kommer til undsætning. Der findes mange andre "rødder", men Rosenrod er en af de rigtig gode. Den er alsidig, først og fremmest giver den os mere energi og overskud.   Det er duften, som har givet Rosenrod dens navn. Den ligner dog ikke en rose, men har tykke rosetvoksende blade og gule blomster.   Rosenrod kan spises. Eskimoerne i Alaska og i Rusland i Sibirien og lapperne i Finland gør det.   Rosenrod beskytter kroppen mod ydre påvirkninger. I århundreder har den været brugt til at imødegå stresspåvirkninger, især i kolde egne som Sibirien, Rusland og Alaska.   I 1990'erne foretog russerne talrige forsøg med rosenrodens gavnlige virkninger på topidrætsudøvere, men det er først nu, at andre end topidrætsfolk i Rusland kan få glæde af denne livgivende rod. Tænk, at så simpel en urt kan skabe så megen glæde og velvære - både fysisk, psykisk og mentalt.  

Krop i balance

Rosenrod hører til de adaptogene urter, som styrker kroppen i almindelighed, men også virker normaliserende på forskellige biokemiske funktioner og øger modstandskraften over for fysiske belastninger. De er med til at opretholde kroppens indre balance og hjælper også kroppen med at restituere.  

Kom i form

Vi ved det godt: Det gælder om at komme i balance og give sin krop et skub i den rigtige retning. Det gælder om at holde kroppen i gang og få noget motion. Hvad enten man allerede er godt i gang, eller først skal til at begynde, kan rosenroden være en god støtte, når kroppen skal præstere sit yderste for at opnå ekstra præstationer.   Forsøg har vist, at cellerne optager mere energi og samtidig styrkes ved urtens antioxidante virkning. Det forstærker også proteinsyntesen, så celler, væv og organer bedre kan reparere opståede skader. Rosenrod kan altså understøtter kroppens egen evne til at tilpasse sig øgede krav.   Rosenrod kan med fordel kombineres Mega B-Stress. Mega B-Stress er et B-vitaminkompleks, som giver kroppen energi og beskytter i pressede perioder.   Vitamin B1, B2, B3, B5, B6 samt vitamin C og magnesium bidrager alle til et normalt energistofskifte.   Vitamin B2, B3, folsyre, B5, B12 samt vitamin C og magnesium mindsker træthed og udmattelse.   Vitamin C og B2 bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.   Vitamin B1, B12, vitamin C og magnesium bidrager til nervesystemets normale funktion.   Mega B-Stress har desuden fokus på at styrke hud og hår. Biotin bidrager til at vedligeholde et normalt hår, mens vitamin B2, B3 og biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud.

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×