Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Alt om vitaminer

Alt om vitaminer

Naturlig energi til din hverdag

Naturlig energi til din hverdag

Træt af at være træt?

Få energi med Floradix® Kräuterblut®

Sandsynligheden for, at du er en af dem, der kender problemet, er ret stor. At være i underskud af jern kan give forskellige symptomer – lige fra træthed, manglende overskud og svimmelhed til skøre negle og bleghed. Når man ved, hvor stor betydning jern har for kroppens funktion, så forstår man bedre, hvorfor det er så vigtigt, at kroppen er velforsynet med jern.

VIGTIG FOR INDLÆRINGEN

Jern har stor betydning for de røde blodlegemer og ilttransporten rundt i kroppen. Men ud over det har jern også særlig stor indvirkning på andre dele af kroppens funktioner – bl.a. evnen til at lære, huske og forstå – den såkaldte kognitive funktion – særligt hos børn og unge i voksealderen. Jern er ligeledes vigtig for immunsystemets funktion og for produktionen af energi, så vi føler os godt tilpas og har overskud til alt det sjove i livet.

HVORFOR FLORADIX® KRÄUTERBLUT®?

Floradix® Kräuterblut® er en urte- jern-eliksir, der gennem årtier har været et af de mest anvendte jerntilskud i Danmark. Ofte stifter kvinder bekendtskab med Floradix® Kräuterblut® i forbindelse med graviditet og fortsætter derefter tit med produktet som kur et par gange om året. Årsagen til, at Floradix® Kräuterblut® virker så godt, skal findes i den helt særlige sammensætning med syrlige frugtsafter, der fremmer optagelsen, samt urter, der virker mildt på maven, kombineret med indholdet af organisk bundet jern i en velsmagende flydende form. Den naturlige og behagelige smag kommer udelukkende fra de naturlige ingredienser fra bl.a. blomster, frugter og bær.  

Godt råd: Prøv en kur!

  Kroppen har en begrænset kapacitet til at optage jern og derfor hjælper en moderat dosis taget over længere tid bedre, end en stor dosis taget på én gang. Vi anbefaler, at man tager Floradix® Kräuterblut® som en kur i 2-3 måneder for at få fuldt udbytte af produktet og få fyldt jerndepoterne godt op. Kvinder i den fødedygtige alder, gravide, idrætsudøvere eller teenagere kan alle have gavn af et tilskud af Floradix® Kräuterblut®. Hvis man under en operation har mistet blod, kan Floradix® Kräuterblut® bidrage med jern til at opbygge blodet hurtigere.  

Floradix Kräuterblut findes i en flydende variant eller som tabletter:

  FloradixⓇ KräuterblutⓇ flydende jern-eliksir 500 ml, vejledende udsalgspris: 221 kr. Helsemin’s pris: 179 kr.   FloradixⓇ KräuterblutⓇ tabletter, 50 stk. vejledende udsalgspris: 190 kr. Helsemin’s pris: 159 kr.   Begge varianter indeholder 20 mg. jern pr. dagsdosis  

Anvendelse:

  Flydende jern-eliksir: Ryst flasken før brug. Brug det medfølgende målebæger. Voksne samt børn 11 år og opefter: 20 ml dagligt ca. 30 min. Før morgen- eller aftensmåltidet. Tabletter: 1 tablet 2 gange dagligt. Indtages sammen med et glas vand ca. 30 min. før et måltid.   Begge varianter optages bedst, hvis du ikke drikker kaffe, te eller mælk 1 time før og efter, at du har taget produktet.

Efterlad et Svar

Din e -mail -adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×