Skønhed

Opnå stærkere og tykkere hår

beverage-cup-cup-of-coffee-1580457

 

ukendt.jpg

Mineralet Kisel (silicium) er med til at opbygge det vigtige bindevæv, og indvirker positivt på produktionen af kollagen og elastin. Kisel i Original Silicea sørger for at holde bindevævet elastisk og binder vandet som har stor betydning for fast hud, stærke negle og kraftigt hår.

 

Det produktspecifikke kliniske forsøg viser at efter seks måneder med Original Silice havde forsøgsgruppen øget deres hårvolumen med 13 %. Hvilket selvfølgelig giver bedere synligt resultat siden håret vokser ca. en centimeter om måneden i op til otte år.

 

Flotte negle en sæsonløs trend.

Lækre friske negle kan peppe ethvert sommerlook op og et klinisk studie på negle havde Original Silicea en effekt på omkring 80 % af deltagernes negle. Kvinderne oplevede, at deres negle blev stærkere, fik en mere jævn struktur, og blev mindre skøre. Lige nu, er flotte negle en sæsonløs trend.

 

Hvor kan jeg få kisel ?

Silicium findes også i kroppen der hvor den behøver en særlig stærk struktur som knogler, tænder, brusk, muskler, sener, lunger og negle.

Der er mange fødevarer, der indeholder kisel, da det er det næstmest udbredte stof på Jorden. Nogle siliciumrige fødevarer er:
Grønne bønner, havre, hirse, artiskok, asparges, rødbeder, romersalat, baby spinat, spirulina, kål, fisk, ris og naturlig mineralvand

Forbrugerundersøgelser på Original Silicea viser at 9 ud af 10 er tilfredse brugere siden et hår som er sundt, skinnende og stærkt behøver næring indefra!

 

Original Silicea ineholder udover 100 % naturlig kisel/silicium:

• Zink – bidrager til at bevare normal hud, hår og negle.
• Mangan –  bidrager til en normal bindevævsdannelse.
• Selen – bidrager til at bevare normalt hår og normale negle.
• Biotin – bidrager til at bevare normal hud og normalt hår.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.