Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Skønhed

Skønhed

Weleda - Holistisk og økologisk hudpleje med en fantastisk historie
Hvis du interesserer dig for naturlig og økologisk hudpleje, er du stensikkert på ét eller andet tidspunkt stødt på Weleda - og deres lækre produkter. Weleda er et 100% naturligt, økologisk, bæredygtigt og cruelty free hudplejemærke, men det er meget mere end det og med den beskrivelse har vi kun kradset en lille smule i overfladen på hele den vision Weleda er bygget på.

I 1920’ernes Schweiz arbejdede tre af tidens helt store naturmedicinere sammen om at producere farmaceutiske lægemidler ud fra en filosofi om, at disse skulle understøtte kroppens egne helbredende kræfter. De tre var: Dr. Ita Wegman, Oskar Schmeidel og Rudolf Steiner. Den dag i dag er deres arbejde enormt anerkendt og de var blandt dem, der var med til at lægge grundstenene for den moderne naturmedicin. Disse tre pionerer grundlagde i 1921 selskabet, der senere skulle få navnet Weleda, som i starten kun producerede holistisk antroposofisk naturmedicin, men som efterhånden også begyndte at producere hudpleje og kosmetik ud fra de samme holistiske forskrifter som deres medicin. Altså at deres produkter skulle stimulere kroppens egne helbredende kræfter.
Efterspørgslen på deres produkter var stor og der gik ikke lang tid før Weledas produkter blev forhandlet i store dele af verden. Mange af deres første mest solgte hudplejeprodukter er stadig klassikere den dag i dag. Eksempelvis deres ammete, shaving cream, foot balm og Baby-serien med calendula som har været elsket af mødre og fædre verden over siden den første gang udkom i 1960’erne.   I små 100 år har Weleda været førende indenfor økologisk hudpleje. De har ført deres holistiske antroposofiske filosofi med sig og alle deres produkter har en unik formel der fremhæver planternes unikke egenskaber. Heriblandt arnica til muskler og blå mærker, beroligende morgenfrue, forfriskende og styrkende citron, vitaliserende havtorn, granatæble, der stimulerer og regenererer liv samt symbolet på foryngelse og forår: Birk.   Weleda har Europas største biodynamiske haver, hvor der gror over 1000 forskellige plantearter. Over 120 af disse planter bruger de til at fremstille deres hudpleje. Produkterne har et højt indhold af bioaktive stoffer fra planterne, hvilket også betyder at der næsten findes en serie til hvert behov. Det vises senest med deres nye serie med pilebarksekstrakt, der især har en gavnlig effekt på uren hud.Dette er Weledas seneste serie til uren hud. Der er ingen tvivl om, at vi her i Helsemin er vilde med Weleda, deres interessante historie og ikke mindst alle deres fantastiske produkter. Så kom ned i din lokale Helsemin, få en god snak, prøv de forskellige weleda-produkter og så finder vi det, der passer bedst til lige netop dig. Skrevet af Julie Brunsgaard. Butikschef i Helsemin i Kolding og Vejle.Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×