Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Skønhed

Skønhed

10 grunde til at du virkelig bør overveje at skifte til en menstruationskop

 

Menstruationskoppen er her for at blive. Vi ser dem overalt, og vi elsker dem! Men det kan være skræmmende at kaste sig ud i, og måske har du stadig brug for en lille smule overbevisning? Hvorfor skal du skifte fra dine bind eller tamponer, som du sikkert synes fungerer helt fint?

Her giver vi dig 10 gode grunde til hvorfor du skal droppe dine bind og tamponer og skifte til menstruationskoppen.

dsc_8203_1

1. Det er meget mere praktisk

Det er utroligt simpelt at bruge en menstruationskop, når du først får styr på det. Det kan dog tage 1, 2 eller måske 3 cyklusser at vænne sig helt til det, men når det først fungerer, vil du aldrig skifte tilbage. Bare fold og indsæt koppen, brug den i op til 12 timer, udtag, tøm, vask og genindsæt. Er den indsat korrekt, vil du slet ikke mærke den. Det er da ret fedt.  

2. Bekymringsfri menstruation, vær ikke bange for at bløde igennem.

Vi kender vist alle til at bløde igennem. Med menstruationskoppen vil du opleve en bekymringsfri menstruation. Er koppen indsat korrekt, danner den vakuum, og er derfor 100% lækage-fri.  

3. Du beskytter din krop mod skadelige kemikalier

Har du nogensinde overvejet, hvad dine bind og tamponer indeholder? Mange af dem indeholder desværre kemikalier som lim, parfume og endda blegemiddel. Ikke ligefrem noget man ønsker inde i sin krop.  Menstruationskoppen er lavet af 100% medicinsk silikone af høj kvalitet, hvilket betyder, at der ikke er tilføjet nogle skadelige kemikalier. Forskellen mellem en menstruationskop og en tampon er også, at menstruationskoppen opsamler blodet, i stedet for at absorbere. Du vil derfor ikke opleve tørhed og irritation og din pH-værdi vil ikke blive forstyrret.  

4. Du hjælper miljøet

Vidste du, at en menstruationskop kan genbruges i flere år? Tænk på hvor mange bind og tamponer du bruger og smider ud i løbet af en menstruation. Det skal så ganges med alle de år du har menstruation. Faktisk bruger en gennemsnits kvinde cirka 11.000 bind og/eller tamponer i en levetid. Det er virkelig meget affald for en person. Ved at skifte til et mere bæredygtig alternativ som en menstruationskop, kan du reducere dit affald og have en positiv indflydelse på miljøet.  

5. Spar den månedlige udgift

Siden en menstruationskop kan genbruges i flere år, sparer du naturligvis også en masse penge ved ikke at skulle købe bind og tamponer hver eneste måned. En menstruationskop har hurtigt betalt sig selv.  

6. Din perfekte rejsekammerat

Det kan være meget irriterende at skulle skifte tampon hver 4.-5. time - især på farten. De små fly toiletter er ikke ligefrem det ideelle sted til det, og det er heller ikke fedt at fare rundt i lufthavnen eller på togstationen på udkig efter et toilet. Da en menstruationskop kan bruges i op til 12 timer, er det din perfekte rejsekammerat. Du behøver ikke bekymre dig om at skifte i løbet af dagen, og du kan derfor rejse uden bekymring, selvom du har din menstruation. En anden positiv ting er, at du nemt kan svømme i poolen eller i havet med din menstruationskop – hvorimod tamponen faktisk kan absorbere en masse bakterier.  

7. Sport? Intet problem

Hvis du er i tvivl, om du kan dyrke sport og bruge menstruationskoppen, er svaret ja! Du kan dyrke alle slags sportsgrene med en menstruationskop indsat. Svømning, fitness, yoga, ridning, cykling – Der er ingen begrænsninger. Vakuummet holder koppen på plads, og du behøver ikke engang at bekymre dig om, at en irriterende tamponsnor hænger ud  

8. Sov med din menstruationskop

Du kan uden problemer sove med din menstruationskop indsat. Ikke flere (store) irriterende natbind. Det er ret fantastisk  

9. De holder mere blod

En menstruationskop kan faktisk indeholde ligeså meget blod som 3 tamponer. Så selv hvis du bløder meget, skal den ikke tømmes ligeså ofte som en tampon skal. Det gør bare livet lettere  

10. Slut med ulækre tampon-snore

Tampon-snore er bare ikke lækre. De kan blive tisset på, de kan hænge ud fra din badedragt og den kan ses hvis du sover nøgen. Intet hænger ud hvis du bruger en menstruationskop – den er helt indsat.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×