Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Skønhed

Skønhed

Spis dig til en strålende smuk og sund hud

Sådan spiser du dig til en strålende, smuk og sund hud - de 3 bedste foods til huden, der virker!

 

1. Kollagen

Kollagen er en naturlig bestanddel af hud, hår, led og negle, som kroppen selv danner. Kollagen er kroppens anti-age ingrediens nummer 1, og står især for hudens ”fasthed”. Med alderen falder kroppens egen produktion af kollagen, hvilket resulterer i en slappere, mere tør og rynket hud. Ved at indtage kollagen indefra, kan du støtte din huds dannelse af kollagen, og på den måde vedligeholde produktionen. Du skal dog være opmærksom på, at der findes forskellige typer kollagen tilskud, og ikke alle bliver lige godt optaget. Gå efter ”hydrolyseret” eller patenteret kollagen, der er blevet gennemtestet.  

2. Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er ligesom kollagen, et stof kroppen selv producerer, som i sær findes i huden. Hyaluronsyre spiller en essentiel rolle i hudens fugtniveau og dermed også i rynkeforebyggelse, da det sørger for at binde sig til vand og derfor holder huden hydreret. Ved at indtage hyaluronsyre indefra, kan du selv være med til at vedligeholde og øge hudens egen dannelse af hyaluronsyre og forhindre nedbrydelsen af det.  

3. Omega olier

Hvis du døjer med tør og inflammeret hud, kan det være et tegn på at din krop mangler essentielle fedtsyrer. Der findes i alt 11 omegaolier, men det er oftest de følgende tre, de fleste kender, og som kroppen ikke selv kan producere:
Omega-3 
Virker primært anti-inflammatorisk på huden, og smører huden indefra, og fungerer derfor som en naturlig fugtbooster. Derudover er omega-3 inflammationsdæmpende, og kan derfor også være god for folk der døjer med rødme, rosacea eller sensitiv hud. Du finder selvfølgelig omega-3 fra fisk, men også fra valnødder, hørfrø, chiafrø og hampefrø.
Omega-6 EFA + GLA
Holder huden fugtig indefra ved at styrke hudens egen barriere, som er med til at holde på fugten. Studier viser faktisk at tør hud formindskes med 28% ved daglig indtagelse af EFA-olier, såsom borago olie. Øger hudens produktion af kollagen. I forhold til eksem har kæmpenatlysolie i sær vist sig at have en gavnlig effekt.
Omega -7
Er ligesom de to andre omega-olier også antiinflammatorisk og har en fugtgivende effekt på slimhinder og hud. Omega-7 findes ikke i så mange fødevarer, men findes i havtorn og macadamia nødder.  
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×