Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Skønhed

Skønhed

Prisvindende hårprodukter

I mere end 20 år har Tints of Nature været på markedet og har gennem årene vundet adskillige priser som International Beauty Awards, Green Parent Natural Beauty Award og Hair Awards 2018, der vidner om tilfredse og glade kunder.  

Økologiske og veganske farve- og plejeprodukter

Tints of Nature har en anden og unik tilgang til hårfarvning. Med Tints of Nature bliver håret ikke beskadiget af farvningsprocessen, faktisk er håret styrket, og farven er mere effektivt forseglet. Med 75% økologiske ingredienser som Aloe, Jojoba, Kamille, Grøn Te, Shea Butter og Marigold for blot at nævne nogle få, kan vores unikke farve- og plejeprodukter igen indtaste beskadiget hår og give det fuldhed, smidighed og glans igen.   Billede1    

Hårfarve på den gode måde

Alt i fokus på økologi, sundhed og miljø søger Tints of Nature konstant muligheder for at forbedre sine produkter. Produceret i England, hvor de fleste ingredienser er lokalt dyrket, miljøvenlig genanvendelig emballage, 75% organiske og naturlige ingredienser og ingen skrotkemi.   Tints of Nature plejeprodukter er en unik plejeserie, der sikkert også kan bruges af dem, der ikke farve hår, da de tilføjer fugt, næring og skinne til håret. Derudover er der en bonus, fordi den beskytter og udvider hårfarven. Se alle de smukke farver her .
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×