Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Skønhed

Skønhed

Hjemmelavet hårpleje

Er du også glad for dit hår, og vil du gerne passe på det på en sund og naturlig måde? Så se med her, hvor vi har samlet en lille guide til hvordan du kan pleje og passe på dit hår med hjemmelavede hårkurer, olier og andet godt der gør gode ting for dit hår.

 

Beskyttende olie med mandarin og jojobaolie

Det bedste du kan gøre for at undgå skadet hår, er at forebygge skaderne i første omgang. Når det først er ødelagt er det svært at rede det igen. Til forebyggelen af skader kan du lave din egen beskyttelse til hårkarrende kun med brug af to ingredienser. Det skal du bruge:  4 tsk. Jojobaolie  10 dråber æterisk mandarinolie Anvendelse: 
  • Bland de to olier sammen i en lille skål eller glas.
  • Du kan med fordel komme 100 ml. vand i blandningen, og komme det på en spray flaske, så det er lettere for dig at fordele i håret. Alternativ kan du opbevarer blandingen i et lille glas, og komme lidt på hænderne som du fordeler i håret ved at kører fingerne igennem håret.
 

Lav din egen hårmaske 

Er det svært for dig at undgå at have håret dirkete i solen, så anbefaler vi dig at bruge lidt ekstra tid og energi på at pleje dit hår ekstra meget i sommerperioden. Du kan med fordel forsøge dig med din egen naturlige hårmaske der kun tager 2 min at mixe sammen til en sand mirakelkur. Det skal du bruge: 
  • 1 Æggeblomme
  • 2 Spsk Olivenolie
  • 1 Spsk citronsaft
Sådan gør du: 
  • Pisk alle ingedienserne sammen med et piskeris. Hvis du ønsker en lettere konsistens kan du komme lidt vand i blandingen.
  • Fordel maksen godt og grundigt i tørt hår, og lad det sidde og virke i 30 min, før du skyller det ud, og vasker håret som du plejer.
 

Lav din egen shampoo til tørt hår

Mange shampooer indeholder kemiske stoffer der skader mere dit hår end det gavner. Men hvis du selv laver din egen shampoo er du sikker på at det ikke indeholder kemikalier eller andet der kan skade dit hår. Se opskriften her på en 100% naturlig og hjemmelavet shampoo, du let kan lave selv. Det skal du bruge:  Ca. 1/2 kop varmt vand Ca. 1/4 kop kokosmælk  1 Spsk kokosolie  Rosenblade (100g) 5 dråber æterisk olie  3 Spsk naturlig sæbe   Sådan gør du: Varm vandet i en gryde, og tilsæt rosenblade i det varme vand. Det det stå og simre lidt på lav varme i ca 15 min. Tag gryden af komfurret, og tilsæt så resten af ingredienserne. Du skal røre godt rundt i blandningen, til sæben er helt opløst. Når blandingen er helt kold, kan du hælde det hele på en flaske eller lille krukke.     God fornøjelse
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×