Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Når julen skal fordøjes
Julen står for døren - med alt hvad det indebærer af julehygge og juletravlhed. Begge dele kan have indvirkning på fordøjelsen.

For mange kan julen være svær at fordøje, bogstaveligt talt, og give anledning til tristhed, hovedpine, dårlig søvn og mavekneb. Med julen følger travlhed. For nogen betyder det stress over en fuldt booket kalender, hvor det kan være svært at finde tid og overskud til at nå det hele. Hygge forbindes ofte med lidt ekstra godt til ganen. Ikke kun i juledagene, men også i hverdagen i form af et glas vin eller fredagsslik. Vi bager småkager, spiser æbleskiver og drikker gløgg. Mens smagsløgene jubler og kalorierne lægges til, er der risiko for, at fordøjelsen kommer under pres og oplevelsen af at være oppustet og utilpas efter et måltid sætter ind. Om end maven slår knuder af julestress eller mængden af mad og søde sager, kan man med fordel øge sit velvære ved at støtte fordøjelsen bedst muligt.

En kilde til bedre fordøjelse

I en tid, hvor maven kan slå knuder og systemet gå i stå, er det vigtigt at drikke tilstrækkeligt med vand og spise tilstrækkeligt med grøntsager og grove kornprodukter med gavnlige fibre. Nogle vil kunne drage gavn af at supplere kosten med vitaminer, mineraler og urter, der bidrager til en god, regelmæssig fordøjelse. En god fordøjelse er vigtig for at vi kan optage vigtige næringsstoffer fra kosten som fx vitaminer og mineraler.

Tarm i Form

Tarm i Form indeholder 9 forskellige urter, fx aloe vera, ingefær og pebermynte, der alle bidrager til en normal fordøjelse og en normal tarmfunktion. Dertil indgår magnesium, der bidrager til en normal muskelfunktion.
Mave i Form

Mave i Form er et urteprodukt, der indeholder 8 forskellige urter. Produktet indeholder bl.a. ingefær og pebermynte, der bidrager til en normal fordøjelse og en normal tarmfunktion.
Digestaway

Digestaway indeholder 14 planteenzymer, L-glutamin og urter bl.a. ingefær, som bidrager til en normal fordøjelse, samt elmebark, som beroliger fordøjelseskanalen og støtter slimhinderne. L-glutamin hjælper til at vedligeholde tarmpermeabiliteten.
Multidophilus-serien

Mælkesyrebakterierne, som findes naturligt i vor tarmflora, balancerer fordøjelsen. Multidophilus-serien fra SOLARAY består af tre forskellige varianter, der varierer i antal stammer og mængden af levedygtige mælkesyrebakterier. Mælkesyrebakterierne er mælkefrie og frysetørrede og i enterisk coatede kapsler, som ikke nedbrydes af mavesyren.

De ovennævnte produkter, der støtter fordøjelsen, kan med fordel kombineres med Spektro, All-Omega og Cal-Mag Citrat.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×