Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
 • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Dare to Care - holistisk skønhedsklinik og butik
Klinik, Dare to Care by Line Friis, er Københavns førende holistiske skønhedsklinik og butik. Vi tilbyder skræddersyede ansigtsbehandlinger, faglig rådgivning og prisvindende signaturbehandlinger i Københavns bedste holistiske oase.

  Hos Dare to Care begynder vi altid vores behandlinger lige netop der, hvor du er. For det vigtigste for os er, at skabe resultater, som du, som vores kunde, kan være stolt af. Hos os handler det nemlig om dig, om din hud og dit velvære. Derfor kalder vi Dare to Care for en holistisk skønhedsklinik og butik, for vi kombinerer det konventionelle med det alternative, så din skønhedsoplevelse bliver en fuldendt og helhjertet oplevelse. Dare to Care er grundlagt af Line Friis, der har vundet priser for sin særlige holistiske tilgang til skønhed, og som løbende uddanner alle kollegerne i klinikken, ligesom hun udvikler nye behandlinger og metoder – alle sammen med det formål at fremme dit velvære og give dig en smukkere hud. Line er tidligere medlem af dommerpanelet ved Danish Beauty Awards. Der findes flere forskellieg slags behandlingerne, og især de forskellige årstidsrelaterede behanglinger er populære I denne kolde tid, kan vi fremhæve den skønne Vinterbehandling, Forest Winter Facial - en behandling alle bør prøve mindst én gang i løbet af vinteren. Sådan foregår behandlingen:
 • Massage og afrensning af ansigt og decolleté i varmt blødt sheasmør
 • Let frugtsyre-behandling af ansigtet med den prisvindende Revival Masque
 • Herbal detox-peeling af fødder og indpakning i opvarmet mangosmør
 • Lifting-massage  af hele ansigtet og bryst i A-vitamin olie fra Environ
 • Vinterbadnings-ritual for ansigtshuden
 • Fodmassage
 • Afslutning med serum og creme
Behandlingen varer 70 minutter og koster 895,- kroner. Forest Winter Facial kan bookes i perioden fra 1. december til 29. februar 2020.

En anden behandling som vi vil fremhæve her, er Introduktionsbehandlingen, som er idéel for nye kunder og især for Helsemin Club We Care medlemmer, da de kan få en Introduktionsbehandling til reduceret pris.

  Sådan foregår behandlingen: Vores introduktionsbehandling er sammensat særligt til nye kunder i klinikken, der ønsker en personlig og faglig vejledning om hudpleje, sammen med deres første ansigtsbehandling. Din behandler starter med at lave en scanning og analyse af din hud. På den måde kan vi sikre os, at behandlingen er helt rigtig for dig, og at du får de resultater, du ønsker. Du får vejledninger til hudpleje, kost, og anbefalinger til produkter som passer til din hudtype og behov. Til slut får du vores skræddersyede 55-minutters ansigtsbehandling. Du får:
 • 30 minutters samtale med din behandler – inklusiv hudscanning.
 • 55 minutters skræddersyet ansigtsbehandling
 • Vejledning til produkter, massage teknikker m.m.
 • Anbefalinger til kost og træning
Behandlingen varer 90 minutter og koster kun 895,- for Helsemin Club We Caremedlemmer (normalpris er 1075,-)

Læs mere om hvordan du, som Helsemin Club We Care medlem, kan få rabatten her

  Skrevet i Samarbejde med Line Friis fra Dare to Care

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×