Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Whey - hvad?
Hvad er whey?

  Whey hedder på dansk valle, og fremstilles af proteindelen af den væske der udskilles ved mælkeproduktion. Valleprotein er det mest kendte og mest anvendte proteintilskud. Det er ikke helt uden grund; valleprotein indeholder alle essentielle aminosyrer, optages nemt i kroppen, og har en behagelig smag.

 

Hvorfor vælge NovoVita WheyProtein+?

  Mange producenter tilsætter uhensigtsmæssige tilsætningsstoffer, fyldemidler, sukker, syntetiske sødemidler eller farve. Derfor er det altid en god idé at tjekke ingredienslisten nøje får du køber. Med WheyProtein+ fra NovoVita får et et rent og naturligt produkt uden indhold af nogle af de ovenstående ingredienser. Vallen stammer fra europæiske køer, og i stedet for sukker er der tilsat stevia. WheyProtein+ indeholder også rent colostrum, en naturlig superfood i form af råmælk, rig på næringsstoffer. Endvidere er der tilsat kollagen, aminosyrer der også findes i bindevævet i led, sener og muskler.

 

Bliver jeg kæmpestor af valleprotein?

  Nej! Alle kan have gavn af et proteintilskud som supplement til kosten. I løbet af dagen nedbrydes (katabolisme) og genopbygges muskelfibrene (anabolisme). I forbindelse med katabolisme kan det derfor være hensigtsmæssigt at have fokus på sit proteinindtag - særligt i forbindelse med fysisk aktivitet eller lavt indtag af protein via kosten. Faktisk kan et tilstrækkeligt proteinindtag være hensigtsmæssigt i forbindelse med vægttab, da det sikrer at du taber fedtmasse og ikke muskelmasse. Derudover giver protein en god mæthedsfornemmelse.
Hvordan kan jeg bruge proteinpulver?

Valleprotein er nemt at bruge, da det er velsmagende har har en “blød” og “cremet” konsistens - til forskel fra mange plantebaserede proteintilskud. For bedste resultat; brug en shaker og bland med mandel-, havre- eller komælk. Du kan også nemt “booste” proteinindholdet i hjemmelavede proteinbarer/kugler, smoothies, kager eller grød.

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×