Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Allergivenlig og miljøbevidst skønhed med ZENZ Organic Products
Pure-serien fra ZENZ Organic Products indeholder professionelle hårpleje- og stylingprodukter som er Svanemærket og AllergyCertified. Med AllergyCertified kan du kan være sikker på, at produkterne ikke indeholder allergifremkaldende stoffer, så som parfume og konserveringsmidler. Svanemærket er din garanti for miljøvenlige produkter, som samtidig passer på din sundhed. Serien er derfor velegnet til hele familien – især til gravide kvinder, børn og personer med sensitiv hud, som ønsker at passe på sig selv, sin sundhed og miljøet. I serien finder du shampoo, balsam, hårkur og olie som giver lækkert, blødt og sundt hår. Disse produkter, samt alle styling-produkterne, er udviklet af frisører med bæredygtighed og sundhed i fokus. Produkterne er en del af det økologiske ZENZ-univers, som er Danmarks største grønne frisørkæde. Med Pure-serien får du professionelle hårprodukter, som bruges af nogle af de bedste frisører, der passer på miljøet og din sundhed – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Læs mere om AllergyCertified, Svanemærket og hvordan du bedst plejer og styler dit hår i vintermånederne.

AllergyCertified AllergyCertified er en international allergimærkning, som ikke godkender parfume og allergifremkaldende konserveringsmidler. Når du vælger produkter, der bærer AllergyCertified mærket, kan du være sikker på, at deres team af toksikologer har gennemgået hver enkel ingrediens i det enkelte produkt og foretaget en risikovurdering og konkluderet, at produktet lever op til deres strenge krav. Mærkningen giver garanti for, at der ved brug af disse produkter er minimal risiko for at udvikle allergi.

Svanemærket Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke som er en miljøcertificering med international anerkendelse. Formålet med Svanemærket er at reducere den samlede miljøpåvirkning fra vores forbrug. Hele produktets livscyklus er inkluderet i vurderingen, når kravene til et miljømærket produkt udarbejdes, og der tages altid udgangspunkt i, hvad der er til størst gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer. Dette er godt for dit helbred og for de mennesker, der fremstiller produkterne, og det er vigtigt for miljøet og vores fremtid.

Opnå optimal pleje og få frisuren til at holde i vintermånederne

Vinteren byder på al slags vejr, så det er ekstra vigtigt at passe godt på dit hår med plejende produkter. Pure-seriens shampoo, balsam og hårkur er lavet på økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk renset aloe vera, hvilket styrker håret og giver håret fugt. Brug hårkuren en gang om ugen i 10-30 minutter, for at opnå det bedste resultat. Vejret kan også være en udfordring, når vi gerne vil skabe en frisure med god volume og flot hold. Sammensæt produkter, der giver volume og hold på samme tid, for at opnå den bedste styling i vintermånederne. Sådan gør du:   Opnå et blødere look:   Hver frisure kan afsluttes med Finishing Hair Spray Strong Hold Pure No. 88 for ekstra hold. Rigtig god fornøjelse!   Som Helsemin Club We Care medlem får du en særlig nedsat pris på behandliger i ZENZ saloner - Læs mere om dine fordele her   Skrevet af ZENZ i samarbejde med HelseminScroll To Top

#title#

#productPrice#
×