Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Solaray, Nyt look - samme gode indhold

Dit yndlings Solaray-produkt får nye etiketter – og "nyt" gammelt logo. Faktisk er vi tyvstartet med en lille håndfuld, som har været på hylderne siden efteråret. Det gælder
• Mega B-Stress, 120 kapsler,
• Magnesium Glycinat,
• B-Complex og Solaray’s nye fiskeolie…
• Omega 3.


Det oprindelige logo fra 1973
Nu skriver vi 2023 – og planen er, at du inden sommer vil se hele Solarays produktsortiment forandre sig og lyse op i gule, grønne, blå og lilla farver. Regnbuen er fortsat det ikoniske vartegn, men den skarpe iagttager vil se, at der er forsvundet en farve. Til gengæld er typografien tilbage i sin oprindelige form. Dén som Solarays grundlægger, Jim Beck, valgte til sine allerførste Solaray-produkter tilbage i 1973.

Hvorfor nye etiketter?
Hvorfor, tænker du måske… Nu var produkterne lige så pæne.
Det synes både vi og Solaray også selv. Men brandet er internationalt, og det ny design er udkommet i samtlige 62 lande, hvor Solaray forhandles.

Tilbage til rødderne
I forbindelse med rebrandingen er der igangsat initiativer globalt, der på forskellig vis støtter og forklarer årsagen til det hele. Nemlig et ønsket om at vende tilbage til rødderne og den jord, der så gavmildt bliver ved med at give, selvom vi som generation har udpint den og kan gøre det bedre. For eksempel kommer Solaray i genanvendelig plastbøtter. Der anvendes i stigende grad sol-energi i produktionen og brandet bidrager til skovrejsning mhp. at opfange Co2 i atmosfæren.

Værner om naturen
Det har altid været Solarays fokus at værne om naturen, og med rebrandingen bliver nogle af de oprindelige fortællinger fra før brandet blev kommercielt, hentet frem. Det er fortællinger, som bla. afspejler sig i det nye look.

Rocky Mountains inspirerede
Alle etiketter vil vise konturerne af den bjergformation, som grundlæggeren Jim Beck hver morgen iagttog fra sit køkkenvindue, mens har udtænkte sine allerførste urterecepter og ekstrakter tilbage i 70’erne.

Entreprenørskab og taknemmelighed
Det var en udsigt, der fyldte ham med taknemmelighed, men også ideer. For bjergene, en del af Rocky Mountains, var stedet, hvor mange af de oprindelige ingredienser groede vildt. Og det inspirerede til kreativitet og entreprenørskab i en grad, at Solaray i dag tæller knapt 1.000 forskellige produkter, hvoraf du kan få over 100 her hos os, godkendt af de danske fødevaremyndigheder.

Can be bought in your local Helsemin store as well as at Helsemin.dk 

Written in collaboration with the team behind Solaray

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×