Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Echinaforce sæson









Det er ofte, når vi er ekstra belastede, har lidt for travlt, er trætte og udmattede, at forkølelsen rammer os. Men i modsætning til, hvad mange tror, kan du faktisk forebygge og behandle forkølelse med Echinaforce – et naturlægemiddel til lindring af lette forkølelsessymptomer. Dermed forvandler du forkølelsessæsonen til din helt egen Echinaforcesæson.










Echinaforce understøtter dit immunsystem og øger din modstandskraft over for forkølelse Med Echinaforce behøver din hverdag ikke, uanset årstiden, være præget af drænende forkølelser. Du kan faktisk helt undslippe forkølelse, hvis du sætter ind i tide og bruger Echinaforce forebyggende. Echinaforce er nemlig baseret på udtræk af friske Echinaceaplanter, der har en positiv indvirkning på immunforsvaret, som på den måde øger din krops modstandskraft over for forkølelse.   Forebyg og afhjælp forkølelse med Echinaforce – fx når du er træt, udmattet og belastet Vi forbinder ofte forkølelse med det våde, klamme efterår og isnende kolde vinterdage. Men sandheden er, at forkølelse også sagtens kan ramme os på alle andre tidspunkter af året. De fleste af os har nok fx oplevet en rigtig forårs- eller sommerforkølelse, da vi allermindst ventede det. Så sørg altid for at have Echinaforce i medicinskabet, så du kan sætte ind med dråberne i perioder, hvor du er træt, udmattet og belastet. Så undgår du forkølelsen, og du og familien kan i stedet nyde hverdagens stjernestunder fuldt ud med både energi og overskud.  





Slip forkølelsen, og kom hurtigt tilbage på fuldt blus Skulle uheldet alligevel være ude, og sidder du allerede med tungt hoved og løbende næse, så kan Echinaforce heldigvis også lindre lettere forkølelsessymptomer, så du hurtigt slipper ud af den drænende tilstand og får dit velvære tilbage. Men husk, når forkølelsessymptomerne viser sig, er det med at komme i gang med Echinaforce hurtigst muligt. Jo før du sætter ind, jo større chance er der for, at du kan nå at tage forkølelsen i opløbet.    I Echinaforce® får du alle de aktive stoffer med fra de økologisk dyrkede Echinacea Den smukke røde solhat bliver dyrket økologisk lokalt i Schweiz, hvor man forarbejder planterne og deres rødder, straks efter de er høstet. På den måde kan man sikre, at de aktive stoffer i planten bevares bedst muligt i det endelige produkt. Denne produktionsmetode er unik for A.Vogels Echinaforce, da der i dette produkt udelukkende anvendes friske planter.




A.Vogel, Echinaforce, 100 ml Se produktet her







Så nemt er det Tag 30 dråber i et glas vand eller juice 3-5 gange dagligt i maksimalt 8 uger. Echinaforce kan anvendes til børn under 12 år – dog kun efter aftale med lægen.






Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml / 100 ml / 2×100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlæge­middel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bindevævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupression. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.


Produkter nævnt i denne artikel: Helsemin webshop: A.Vogel, Echinaforce, 100 ml Producentens hjemmeside: https://www.avogel.co.uk/








Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×