Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Skønhed

Skønhed

AVIVIR baobab

AVIVIR baobab

Skaberne af Avivir gør Baobab til en uundværlig del af din daglige skønhedsrutine.

Tidligere på året lancerede AVIVIR den nye Baobab-serie med tre lækre olier baseret på superfood frugten baobabs nærende olie. Nu udvides den danske AVIVIR Baobab-serie med fem nye unikke baobabolie baserede produkter i kombination med Aloe Vera’ens unikke egenskaber.  

Fra sagnomspundet baobabtræ til nærende skønhedspleje

Det høje baobabtræ med den kraftige stamme og rodlignende krone er nærmest blevet symbolet på Afrika syd for Sahara, hvor træet også spiller hovedrollen i mange folkesagn og fortællinger. Der er derfor også noget næsten magisk over olien, der presses af frøene fra baobabfrugtens kerner, som danner grundlaget for produkterne og også er en afgørende del af superfood trend’en som vi ser lige nu.  

En serie med fokus på jomfrubaobaboliens plejende egenskaber

Den naturlige og luksuriøse hudplejeserie AVIVIR Baobabs absolutte hovedingrediens er, som navnet antyder, babobabolien. Olien udvindes fra de afrikanske træers frugtkerner og er med en særlig sammensætning af fedtsyrer og et rigt indhold af phytosteroler, E-vitamin og omega 6 og 9 helt enestående til pleje af hud og hår. Resultatet er en olie, der efterlader huden silkeblød helt uden at fedte. I serien anvendes der jomfruolie, som er den fineste, koldpressede olie. Med de fem nye produkter fra AVIVIR Baobab-serien inkorporeres den fineste jomfrubaobabolie som en naturlig del af din plejerutine, og flere af de nye produkter får samtidigt selskab af plejende Aloe Vera. Alle produkterne er udviklet med få ingredienser og i en kombination der er særligt udviklet til nordiske forhold og de udfordringer som skiftende temperaturer og fugtighed giver for nordisk hud.  

Fokus på bæredygtighed

Olien, som anvendes til Avivir Baobab-produkterne, hentes i en bæredygtig produktion i Senegal, hvor der er stor fokus på både medarbejdernes vilkår og bevarelse af de smukke træer. Baobabtræet hører nemlig til blandt verdens ældste, og de kan principielt blive op til 3.000 år gamle. “For os er det af afgørende betydning, at der er styr på råvarerne og produkternes oprindelse. Vi vil hverken byde naturen, de mennesker, der arbejder der eller vores kunder, at det kunne være anderledes” forklarer Jesper Hummeluhr, stifteren af AVIVIR.  

Alle produkterne er: 

  • Med økologisk baobab olie
  • Veganske
  • Uden silikone, petrolatum, paraffinum, liquidum eller andre petrokemiske olier
  • Certificeret Ecocert
I denne uge (uge 39) sparer I desuden 20% på hele Avivir baobab serien. OBS! Cremer, scrubs og balm forhandles KUN på vores webshop og i butikken på Vesterbrogade.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×