Risalamanden er et intenst øjeblik hjemme hos os, når vi fejrer juleaften. Vi kigger hinanden dybt i øjnene, inden vi skovler en masse risalamande op i skåle og hælder kirsebærsauce over – for hvem får mandlen? Det har i nogle år været traditionen, at jeg står for risalamanden, og hvert år får jeg stor ros for den … for den er dejligt cremet, tilpas fast og fyldt med de lækre mandler og en skøn smag af vanilje. Hvert år mindes vi, hvordan de voksne i familien hjalp mig med at vinde mandlen, da jeg var lille – og indtil videre har jeg stadig rekorden for at få den flest gange. Opskriften er venligst udlånt af Muusmann Forlag fra bogen Vegansk til Højtider og Fest af Ditte Gad Olsen.
Vegansk Risalamande
05
Dec
Risalamanden er et intenst øjeblik hjemme hos os, når vi fejrer juleaften. Vi kigger hinanden dybt i øjnene, inden vi skovler en masse risalamande op i skåle og hælder kirsebærsauce over – for hvem får mandlen? Det har i nogle år været traditionen, at jeg står for risalamanden, og hvert år får jeg stor ros for den … for den er dejligt cremet, tilpas fast og fyldt med de lækre mandler og en skøn smag af vanilje. Hvert år mindes vi, hvordan de voksne i familien hjalp mig med at vinde mandlen, da jeg var lille – og indtil videre har jeg stadig rekorden for at få den flest gange. Opskriften er venligst udlånt af Muusmann Forlag fra bogen Vegansk til Højtider og Fest af Ditte Gad Olsen.