Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Påskekage

Den her kage er inspireret af den engelske påskekage: Simnel cake. Normalt er der en masse tørret frugt i simnel-kagen, det har denne opskrift dog ikke.  Den er en smule juleagtig, men med abrikosmarmelade, citronsaft og -skal samt blåbær bliver påskekagen dejlig frisk. 8-12 PERSONER 2 dl mandelmælk 100 g brun farin ½ dl solsikkeolie ¼ tsk stødte nelliker ¼ tsk kardemomme 1 tsk vaniljesukker skal og saft af 1 økologisk citron 150 g hvedemel 1 tsk natron 1 tsk bagepulver ½ tsk salt 150 g marcipan 2-3 spsk maizena 3 spsk abrikosmarmelade 1 håndfuld blåbær Tænd ovnen på 180 °C. Pisk mandelmælk, sukker, solsikkeolie, krydderier, vaniljesukker, citronsaft og -skal sammen i en skål, til sukkeret er opløst. Pisk derefter hvedemel, natron, bagepulver og salt i. Kom i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir. Bag midt i ovnen i 30-35 minutter. Når kagen er kølet af, laves marcipanlåget. Ælt maizena i marcipanen. Rul derefter marcipanen ud på bagepapir, til den har samme omkreds som kagen.  Smør abrikosmarmeladen på kagen og læg derefter marcipanlåget ovenpå. Pynt med blåblær.   Velbekommen!   Opskriten er pænt lånt af bogen " Vegansk til højtider og fest" af Muusmann
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×