Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Træt af at være Træt
Føler du dig ofte træt, svimmel, bleg - eller mangler du bare energi i hverdagen? Så kan det være et fingerpeg om, at din krop mangler jern. Mange kvinder får i dag ikke jern nok gennem den daglige kost og kan derfor have god effekt af et kvalitetskosttilskud.


FLORADIX KRÄUTERBLUT – jernprodukt der er mild ved maven Floradix Kräuterblut er et flydende og velsmagende kosttilskud baseret på ekstrakter fra blomster, bær og frugter. Floradix Kräuterblut er mild ved maven og ikke tilsat konserveringsmidler. Floradix Kräuterblut indeholder jern, der bl.a. bidrager til:
  •       at mindske træthed og udmattelse
  •       normal kognitiv funktion
  •       normal energistofskifte
  •       normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin
  •       normalt ilttransport i kroppen
  •       immunsystemets normale funktion
Herudover spiller jern en vigtig rolle i celledelingsprocessen. Vitamin C øger optagelse af jern fra kosten. Vitamin B12 og B6 bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer.FLORADIX KRÄUTERBLUT GAV MIG NY ENERGI Ulla Kamilla Johansson fortæller..”Ved en konsultation fik jeg en flaske Floradix Kräuterblut, pludselig kunne jeg mærke, hvor træt jeg egentlig havde været. For nu vendte energien tilbage for fuld styrke - 5-6 dage, så var trætheden forsvundet. Jeg fik farven i kinderne tilbage og udstrålede igen masser af vitalitet” afslutter Ulla.

Kroppen har en begrænset kapacitet til at optage jern, og derfor hjælper en moderat dosis taget over længere tid bedre end en stor dosis taget på én gang. Det anbefales derfor, at man tager Floradix Kräuterblut som en kur i 2-3 måneder for at få fuldt udbytte af produktet og for at få fyldt jerndepoterne godt op. Ved behov kan Floradix Kräuterblut tages kontinuerligt. Kvinder i den fødedygtige alder, gravide, idrætsudøvere eller teenagere kan alle have gavn af et tilskud af Floradix Kräuterblut. Hvis man under en operation har mistet blod, kan Floradix Kräuterblut bidrage med jern til at opbygge blodet hurtigere.Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×