Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

Spis dig til sunde tænder

Pas godt på dine tænder, de skal holde hele livet. Med en god mundhygiejne og den rette kost, kan du undgå at skade dine tænder, og i stedet at styrke dem.

  Brug en god tandpasta 
  1. Børst dine tænder grundigt morgen og aften, med en god tandpasta der indeholder flour. Vi anbefaler dig at prøve en tandpasta som Pharma Nord Zymbion Q10 tandpasta, der giver stærkere tænder og sundt tandkød. Den øger mængden af coenzym Q10 til det niveau, der findes i tandkødslommerne hos raske tænder.
pharma_nord_zymbion_q10   Overhold dine tandlægebesøg 2. Sundhedsstyrelsen anbefaler at man to gange årligt får lavet et tandtjek og en tandrensning. Ved at overholde de to årlige besøg hos tandlægen, undgår du at få ubehagelige overraskeler, og hurtigt kan nå at gribe ind, hvis der skulle være noget. Et godt råd er at bruge en tandlæge du kender, og som du føler dig tryk ved hver gang du er der.   Lad tandpastaen sidde 
  1. Når du har børstet dine tænder, kan du godt drikke lidt vand, men pas på du ikke skyller munden. Det er godt for tænderne hvis tandpastaen kan få lov at blive siddende.
  Styrk tænderne med kalk 
  1. Kalk styrker dine tænder og knogler, og er et af de vigtigste mineraler i kroppen. Kroppen kan ikke selv danne kalk, så det skal du optage  gennem din kost, eller kosttilskud. Hvis ikke du får nok kalk kan det svække dine knogler og tænder, og fører til knoglebrud senere i livet, og dine tænder kan have svært ved at forebygge huller.
Hvis du ikke får nok kalk gennem din kost, så anbefaler vi dig at indtage kalk som kosttilskud, fra NutriPharma's Calcium - Magnesium 1:1 1-4   Få hvide tænder - helt naturligt  5. iSmile er naturlig tandafblegning, der hjælper mod misfarvninger på tænderne og fjerner pletter. Samtidig så regulerer det pH værdien som er afgørende for dine tænders og dit tandkøds sundhed. iSmile forebygger også karies og tandsten, og giver en frisk ånde efter brug. Afbleg dine tænder helt uden kemi, eller dyre tandlægebesøg. Se produktet her  iSmile_tandblegning   Du kan se mange flere produkter til en god mund hygiene her i kategorien.  
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×