Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Home

Home

Smuk og sund hud med Antipodes

Rene og økologiske skønhedsprodukter

Det eksklusive New Zealandske beauty brand Antipodes står bag en bred linje af aktive og økologiske skønhedsprodukter til alle hudtyper, som alle er klinisk dokumenteret og økologisk certificeret. Linjen inkluderer alt fra bodywash og bodylotion til ansigtscremer, masker og olier m.m. Indholdet i Antipodes produkter stammer fra naturlige, bioaktive ingredienser fra New Zealands natur, heriblandt Manuka honning, Vinanza® antioxidanter fra vindruekerner og kiwi.Flere af produkterne har endda vundet priser p.g.a. virkining af disse aktive ingredienser. Alle ingredienser er nøje udvalgt for at sikre deres renhed. Udover de aktive ingredienser, er de fleste af produkterne tilsat æteriske olier, som giver produkterne en skøn duft, blandt andet af musk, mandarin og vanilje. Antipodes er allerede blevet populært blandt den danske presse, influencers og bloggere.

Bestsellers:

Antipodes Aura Manuka mask, 75ml, 249 kr.

En helt unik ansigtsmaske baseret på Manuka honning med en koncentration på +20, der både virker beroligende, anti-bakteriel og helende på huden. Masken er super god til tør, sart og/eller uren hud, og skal bruges på afrenset hud for eksempel som en del af dit aften-hudpleje ritual Derudover dufter den skønt af en blanding af vanilje og mandarin. Brug masken så ofte du vil, når din hud trænger til ekstra forkælelse!

Antipodes Skin Saviour Balm, 30ml, 169 kr.

En all-in-1 salve til hele familien, som både kan bruges til ansigt og krop, for eksempel til aftersun, shaving, eller til rifter og rød og irriteret hud. Hvis din hud er ekstra tør kan salven også bruges som en fugtmaske. Af ingredienser kan nævnes castor olie, calendula olie, kakaosmør gulerodsolie m.m. Salven er uden duft og allergener, og egner sig derfor til selv den sarteste hud.

Avocado Pear Nourishing Night Cream, 60ml, 349 kr. 

Har vundet hele fire priser for sin effekt! Cremen består hovedsageligt af helt ren avokadoolie, som har en genopbyggende effekt på huden. Derudover indeholder den ingredienser som beroligende calendula olie, helende manuka honning, og antioxidanter fra Vinanza vindruer, som er med til at bekæmpe skadelige stoffer udefra. Brug cremen som det sidste step i din aften-hudplejerutine og vågn op til en gennemfugtet og fornyet hud!

Nirvana Hand & Bodywash, 189 kr.

En super lækker og eksklusiv hånd- og kropssæbe, der fugter og dufter udover det sædvanlige. Indeholder blandt andet Hibiscus blomst og Harekeke Olie. Sæben er et hit blandt bloggere og pynter pænt på badeværelset med sit eksklusive look. hvor den enten kan bruges som håndsæbe eller som bodywash i badet.

NYHED Blessing, Anti-Pollution Light Face Serum, 30ml, 299 kr.

En sand velsignelse til kvinden i byen! Denne serum med hvid jasmin duft giver en daglig naturlig beskyttelse fra byforurening samt ved tidlige aldringstegn. Marshmallow-blomst og lakridsrod lysner huden via micro-pigmentering. De revolutionere antioxidanter Vinanza® Grape & Asian ginger hjælper til at neutralisere skaden forårsaget af de frie radikaler og olien fra Kiwi frøene styrker huden. Perfekt til de fleste hudtyper. Brug den dagligt, hvor morgen, i ansigtet og på halsen, før din yndlings fugtighedscreme. Påfør den med figerspidsene med opadgående bevægelser.

Antipodes føres kun i Helsemin.

Netop nu er der gode julegave priser på flere af produkterne - Se alle produkterne her!Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×