Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Home

Home

10 grunde til at handle hos Helsemin

10 grunde til at handle hos Helsemin

1. Kæmpe udvalg af helseprodukter
Med tusindvis af produkter - kosmetik, kosttilskud, vitaminer, hudpleje, fødevarer, wellness, husholdningsartikler og meget mere - kan du finde alt hvad du behøver, for at leve et sundere liv med helt naturlige produkter.

2. Billig Levering
Leveringspris fra kun 55,- kr. Gratis ved køb over 500,-

3. Hurtig levering
Vi leverer normalt inden for 3 hverdage. 

4. Kundeservice i top
Vi elsker at få opkald og emails fra dig! Vi er her i butikkerne, når du har brug for os alle dage fra kl. 9-19, 365 dage om året. Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst tænkelige service. Du kan kontakte os gratis på 80 60 18 00 mellem 9-15 eller send os en e-mail via kontaktformularen med spørgsmål, ris eller ros.

5. Konkurrencedygtige priser
Vores mål og største ambition er, at alle skal have råd til at leve et sundt og naturligt liv med de bedste helseprodukter. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vi altid tilbyder dig konkurrencedygtige priser på alle vores produkter.

6. Altid masser af kampagner, tilbud & events
Du kan altid gøre en god handel hos os! Vi har løbende nye kampagner og tilbud, og ofte har du også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde masser af præmier.

7. Shopping fra sofaen
Træt af at stå i kø ved kassen, slæbe tunge varer hjem og navigere ud af travle parkeringspladser? Vi har altid åbent og du er altid forrest i køen. 

8. Det er nemt at være sund
Uanset om det er økologiske, glutenfri, fair trade eller raw foods produkter, du ønsker, så gør vi det let at finde præcis de helseprodukter med de kriterier, der er vigtige for dig.

9. Nyeste trends indenfor sundhed!
Vi kan ikke lægge skjul på, at vi er er nogle rigtig sundheds-jægere. Vi er altid på jagt efter nye spændende produkter, som kan bidrage til din sundhed og velvære. Og vi gør en stor dyd ud af at være opdaterede med de nyeste produkter på markedet. For at du også kan holde dig opdateret inden for de nyeste sunde trends, har vi dedikeret en hel sektion på vores hjemmeside til alle nye produkter.

10. Find inspiration på alle Helsemins platforme
Udover webshoppen, kan du også finde masser af inspiration og lækker læsning på FacebookInstragram eller på vores blog.

Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×