Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Home

Home

Broccoli med avocado, quinoa og valnødder




Det her er virkelig en frokostfavorit – proppet med sundhed!
Opskriften er til 2 personer, men kan også fungere som tilbehør til et aftensmåltid. Så er der til 3-4 personer.
Vinaigrette:
2 spsk æblecidereddike ½ dl olivenolie 1 tsk dijonsennep 1 tsk sirup eller honning havsalt og peber Skyl quinoaen grundigt. Kog i ca. 20 minutter eller efter anvisning på posen (2 dl sort quinoa 4 dl vand). Rør imens vinaigretten sammen. Lad quinoaen dampe lidt af, kom den i en rummelig skål og vend sammen med vinaigretten. Smag til med salt og peber. Damp broccolien i et par minutter, så den bliver mør, men stadig har bid. Hæld koldt vand over og lad den dryppe af i en sigte. Pluk broccolien i mindre stykker og kom den i skålen med quinoa. Skær broccolistokken i mindre stykker og tilsæt til salaten. Halver avocadoerne, skær dem i mindre stykker og fordel dem over salaten. Halver tomaterne og kom dem i. Hak evt. valnødderne og drys over til sidst sammen med blade af basilikum. Server med brød til. Salaten kan sagtens spises, som den er, men er også velegnet til bagt laks eller stegt kyllingekød.
Venligst udlånt fra bogen Kål af Mette Mølbak, fotograf: Chris Tonnesen. 299,95 kr. ved Muusmann Forlag.
Som Helsemin Club We Care Medlem, kan du bruge koden 'januarkål', for at få 20% rabat på bogen i hele januar.
  Køb den her.






Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×