Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Kosttilskud

Kosttilskud

Har din baby ondt i maven?
Oplever du, at din baby har mavesmerter eller problemer med sin afføring, så spørger du måske dig selv, hvad årsagen kan være, og om du kan gøre noget ved det. Læs videre her, for der findes en helt naturlig løsning på de fleste af babys maveproblemer. Har din baby problemer med maven, kan det være tegn på ubalancer i sammensætningen af bakterier i tarmen. Og her kan du hjælpe din baby til at få det bedre. Med et enkelt lille tiltag, kan du gøre en stor forskel for din babys fordøjelse. Er din baby i mangel på nogle af de vigtige tarmbakterier, kan det give fordøjelsesproblemer. En god balance i tarmbakterierne er en forudsætning for en god fordøjelse og ro i maven. Bakterierne, der koloniseres i barnets tarm gennem de første par leveår, er afgørende for, hvordan bakteriesammensætningen er resten af barnets liv. Netop derfor kan det være en fordel, at have fokus på at støtte babys tarmbakterier allerede tidligt i livet.

Det starter ved fødslen

Heldigvis er vi fra naturens side indrettet, så det gerne skulle fungere helt automatisk. Ved fødslen koloniseres tarmbakterier fra moren i barnets eget tarmsystem. Og kontakten mellem mors og barns hud styrker også udviklingen i barnets tarmbakterier. Under amning stimuleres tarmbakterierne af mælkens indhold af oligosaccharider, der er et præbiotika, der fungerer som mad til de gavnlige bakterier. Det er alt sammen forhold, som sker helt automatisk for mange babyer. Nogle gange kører det imidlertid ikke helt som naturen har planlagt. Måske har moren ikke tilstrækkelig variation i sine tarmbakterier ved fødslen. Det påvirker den nyfødte baby, som risikerer at starte livet med en mindre optimal bakteriesammensætning. Eller amningen fungerer ikke, og tarmbakterierne får ikke alle de gavnlige stoffer fra morens mælk. Børn der fødes ved kejsersnit kan også have en mangelfuld sammensætning af tarmbakterier, sammenlignet med børn der fødes vaginalt. Det skyldes, at kejsersnitbørn ikke påvirkes af bakterier fra morens fødselskanal under fødslen. De kommer derfor til verden uden alle de gavnlige bakterier. Det kan påvirke barnets fordøjelse og immunsystem enten i barndommen eller senere i livet.

Tarmbakterier støtter fordøjelsen hos baby

De signaler, der kommer fra barnets fordøjelsessystem, kan fortælle meget om, hvad der sker i tarmen. Spædbarns kolik, diarré, forstoppelse og ondt i maven er symptomer på, at der er ubalancer i barnets tarmbakterier. Det kan heldigvis ofte rettes op ved hjælp af kosttilskud med probiotiske bakterier. Der er forsket i babyers fordøjelsesproblemer, bl.a et 30-dages studie med 50 spædbørn i alderen 2 uger til 4 måneder, der alle havde spædbarns kolik. Resultatet fra studiet viste, at kosttilskud med 7 forskellige probiotiske bakteriestammer og præbiotika, effektivt håndterer symptomer på spædbørnskolik. Helt uden bivirkninger. Babyer der har kolik, mavesmerter, diarré, forstoppelse eller er født ved kejsersnit, kan have gavn af at få tilført ekstra probiotiske bakterier. Infantis fra Bio-Kult er et kosttilskud med 7 probiotiske bakteriestammer. Det er en af markedets bredeste sammensætninger af bakteriestammer til babyer. Infantis indeholder også Preplex®, der er en blanding af gummi acacie og FOS, der virker som præbiotika. Derudover indeholder Infantis omega 3 og 2,5 mcg D-vitamin pr. dagsdosis for at støtte babys immunforsvar. Infantis fra Bio-Kult er et bredt sammensat probiotisk kosttilskud til nyfødte. Leveres i små breve, lette at bruge enten direkte i munden, i væske eller lun grød. Et probiotisk tilskud til din baby - uden bivirkninger.   bbbbb nnnn


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×