Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Kosttilskud

Kosttilskud

Mangler din fordøjelse opmærksomhed?

Mangler din fordøjelse opmærksomhed?

En velfungerende fordøjelse er nøglen til velvære og sundhed. Mange ubalancer i kroppen stammer fra en fordøjelse, der ikke er i topform.     Maden du spiser omsættes i tarmen til vigtige næringsstoffer, der er med til at holde dig sund, rask og fuld af energi. Er tarmens evne til at omsætte og optage næringen fra din mad nedsat, kan der opstå ubalancer i kroppen.     Stress og uregelmæssige madvaner medvirker til, at fordøjelsen kommer i ubalance. I travle perioder er det tit kosten, der står for skud, og indtaget af fibre bliver for lavt. Med det resultat, at fordøjelsen kommer til at køre i langsomt gear, og tarmens transittid bliver for lang.  

Transittiden

Transittiden er et af nøgleordene for en god fordøjelse. Transittid er den tid det tager, fra du spiser et måltid mad, og til resterne kommer ud som afføring. I den mellemliggende tid bliver din mad fordøjet i tarmen og optaget i kroppen.     Der er forskel på transittiden fra menneske til menneske. En normal transittid er ca. 12-36 timer. Ligger affaldsstofferne længere tid i tarmens miljø, er der risiko for, at de optages i kroppens organisme igen, og belaster kroppen i negativ retning. Omvendt er det heller ikke sundt, hvis transittiden er for kort. For det kan betyde, at kroppen ikke får tid til at optage alle næringsstofferne fra maden.     Der er nogle der oplever, at tarmens transittid kan variere fra dag til dag. Der kan være dage med løs afføring flere gange dagligt, og dage med forstoppelse. Det er tegn på, at der er en eller anden form for ubalance i tarmsystemet.     En sund fiberrig kost, nok vand i løbet af dagen og gode motionsvaner er hjørnestenene i en god fordøjelse og en optimal transittid. Men det er ikke altid lige nemt at få gennemført. Her kan det være befriende, at få støtte til at rette op på ubalancerne.     Mange ubalancer i tarmsystemet kan rettes op med et større fiberindtag og tilskud af probiotiske bakterier. Fibre skaber volumen i afføringen og hjælper tarmens muskulatur til at skubbe tarmindholdet igennem tarmen. Probiotiske bakterier støtter ved at lave et sundere miljø i tarmen. Det sker bl.a ved at probiotiske bakterier gør det sværere for uhensigtsmæssige bakterier og svampe at overleve i tarmen.    

Lepicol hjælper din fordøjelse i balance.

Har du brug for en enkel og sikker måde til at få styr på din fordøjelse og tarmens transittid, så er Lepicol oplagt. Lepicol indeholder både fibre, probiotiske bakterier og inulin, som alle er med til at justere transittiden og støtte et godt miljø i tarmen. Lepicol kan virke både ved forstoppelse og diarré.     Fibrene i Lepicol stammer fra Psyllium Husk. Det er blide fibre, der ikke generer en sensitiv tarmslimhinde. Psyllium Husk kaldes også loppefrøskaller. Det er opløselige fibre, der øger tarmindholdets volumen, og øger tarmens peristaltik.     Lepicol indeholder 5 probiotiske bakteriestammer. I hver måleske Lepicol er der 600 millioner CFU levende bakterier. CFU betyder Colony Forming Units og er en international måleenhed for probiotiske bakterier. Bakterierne er med til at holde et stabilt miljø i tarmen, undertrykke uønskede mikroorganismer, samtidig med at de støtter immunsystemet. Et balanceret miljø i tarmen er med til at give velvære.   Lepicols indhold af inulin sikrer, at bakterierne har en madpakke med på turen ned gennem fordøjelseskanalen. Inulin et et præbiotika, der ikke kan nedbrydes i menneskers tarmsystem. I stedet bliver de til føde for de gavnlige tarmbakterier, og er på den måde med til at skabe et godt og velfungerende miljø i hele fordøjelseskanalen.  

Lepicol er den nemme vej til en velfungerende fordøjelse.

Lepicol er nemt at tage. Du kan drikke det i et glas vand inden din morgenmad og evt også inden aftensmaden. Eller du kan blande Lepicol i din mad    

Tarmvenlig smoothie:

Start din dag med en grøn smoothie, som din tarm og dine tarmbakterier vil elske. 100 g frisk eller frossen grønkål 3 friske broccoli buketter 1 dl frossen mango eller ananas 10 mynteblade 1 spsk chiafrø Saften af ½ citron 4 dl vand 1-2 måleskeer Lepicol     Blend alt på nær Lepicol. Smag evt til med mere citronsaft og mynte. Tilsæt ekstra vand, hvis du ønsker en mere flydende smoothie.     Til sidst røres Lepicol i med en ske. Drik smoothien med det samme. Hvis du lader smoothien stå mere end 10 minutter, vil den stivne lidt p.g.a Lepicols indhold af Psyllium husk.    

Varm grød til tarmen:

1 dl havregryn 2,5 dl vand 1-2 måleskeer Lepicol Friske blåbær 5 valnødder 1 spsk kokosflager   Kog grød på havregryn og vand. Kom grøden i en serveringsskål og rør Lepicol ud i grøden, når den er kølet af så den er spiseklar. Top med blåbær, hakkede valnødder og kokosflager. Nyd den.     Husk at drikke vand i løbet af dagen, når du tager Lepicol. Det gælder også, hvis du tager andre former for Psyllium husk produkter.     Køb Lepicol i din lokale Helsemin eller på vores webshop lige her . Pris: 129, -
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×