Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Kosttilskud

Kosttilskud

Kosttilskud kan gavne din træning

  Brug af kosttilskud i forbindelse med træning, er blevet mere og mere udbredt de seneste år, og der er mange forskellige produkter at vælge mellem på markedet.   Inden du vælger, hvad du kan have gavn af, skal du spørge dig selv om, hvilket formål produktet skal have. Har du brug for at bygge muskelstyrke op og træner hårdt, kan det være, at det er et proteintilskud, du skal kigge efter. Du kan med fordel læse vores blogindlæg om protein her.  

Energi til træningen

For mange, er det ofte et problem, at de føler, at de mangler energi til træningen, og derfor måske slet ikke kommer afsted eller bliver hurtigt trætte. Det er selvfølgelig altid vigtigt at sørge for at få nok søvn og spise ordentligt i løbet af dagen. Men alligevel kan du ind i mellem have brug for at få kickstartet dagens træning og her kan der være hjælp at at få fra et Pre work-out produkt.     Novo Vita Optimal Pre Work-out+er et 100% vegansk product, der indeholdere kombinationen af naturlige, plantebaserede ingredienser, der virker stimulerende og tilsammen giver øget energi. Koreansk ginseng, ekstrakt fra grøn te og guarana samt, koffein fra kaffebønner der nedsætter træthed og giver et energiboost. Der er også tilsat magnesium og C-vitamin, der mindsker træthed og udmattelse, og bidrager til et normalt energistofskifte. Herudover indeholder Optimal Pre-Workout+ fermenteret BCAA og andre aminosyrer, der er vigtige i muskelopbygningen.     For at få det optimale ud af træningen, og sikre, at muskelopbygningen og dermed din fysiske form bliver bedst, skal man sørge for at få tilført tilstrækkelig mængde af de vigtige BCAA aminosyrer. Hvis du for eksempel er vegetar eller veganer, kan det være svært at indtage nok protein, og det er derfor en god idé at supplere med et rent BCAA produkt. Novo Vita Vegan BCAA+er baseret på fermenteret majs og indeholder aminosyrerne Leucin, Isoleucin og Valin i forholdet 2:1:1, der regnes for at være det mest optimale i forhold til krppens behov. Udover BCAA aminosyrer er Vegan BCAA også tilsat elektrolytter fra kokosvand, der bidrager til at krop og muskler undgår at blive dehydreret.  

Undgå dehydrering

Hvis du træner i et varmt klima eller i et varmt lokale og sveder meget, for eksempel til en spinning time eller en ’HOT’ time, kan du med stor fordel indtage ekstra elektrolytter for at modvirke dehydrering. Når du bliver dehydreret, går det ud over musklernes ydeevne, og du vil føle dig mere træt og uoplagt og kan risikere muskelkramper. Der er forskel på væske- og saltbalancen. Hvis saltbalancen ikke er i orden, kan man drikke alt det, man vil, og stadig være dehydreret, da væsken ikke har noget at binde sig til. Elektrolytter er betegnelsen for en række salte og mineraler, der tilsammen hjælper med at styre kroppens salt- og væskebalance. Vita Brus Hydro Elektrolytter er en velsmagende brusetablet, der kan anbefales både i forbindelse med sport – den er supernem at putte i drikkedunken – men også god at tage med på ferie i varmen, eller til andre situationer hvor man kan være nervøs for ikke at få nok væske. Den er sødet med stevia og helt uden syntetiske tilsætningsstoffer.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×