Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Gode opskrifter

Gode opskrifter

Hjemmelavet påskeæg

Påsken er lige om hjørnet, og traditionen tro så hører der påskeæg til påske. Der er både de æg du selv beholder, og dem du giver væk med et gækkebrev. Vi giver dig her en opskrift på hjemmelavet påskeæg, der er lette og hurtige at lave.

Påskeæg med marcipan og lime 

  DSC_0043 Det skal du bruge:   200 g marcipan 1/2 lime 100 g mørk chokolade  Hvid eller lys chokolade til pynt.   Fremgangsmåde: Smelt chokoladen over et vandbad. Ælt hele marcipanen og limen sammen, til en smidig masse. Del derefter marcipanen i 10 lige store kugler, og tril dem til den ønskede ægge form.   Hvis du har en chokolade form formet som et æg, kan du medfordel anvende denne, og komme lidt tempereret chokolade i bunden, efterfulgt af en marcipan kugle.   Hvis ikke du har en chokolade form, kommer du blot alle kuglerne på et stykke bagepapir, og overtrækker æggene med chokoladen. Pynt derefter med hvid eller lys chokolade, og sæt dem i køleskabet til de er helt stivnet, og klar til at spise.  

Påskeæg med pistacie

Hjemmelavet påskeæg med pistacie er både lækkert og nemt at lave. God fornøjelse   Det skal du bruge: 250 g marcipan 50 g pistaciemasse 75 g mørk chokolade 1 spsk. pistaciekerner   Form alt marcipanen til små æg, og lav en lille fordybning i dem med en finger.  Læg dem på en plade med bagepapir. Fyld fordybningen op med pistaciemassen og hak chokoladen. Smelt halvdelen af chokoladen over et vandbad, tag den af varmen og rør resten af chokoladen i. Overtræk marcipanæggene med chokolade og drys med hakkede pistaciekerner på toppen.   Velbekommen!  
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×