Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Energi

Energi

Slip for forkølelse

Slip ud af forkølelsen, og gør forkølelsessæsonen til din Echinaforcesæson

Når vejret skifter, er der mange af os, der bliver ramt af forkølelse og må trække os igennem hverdagen på halv kraft og med et tungt og træt hoved og alle de andre gener, der følger med forkølelsen. Heldigvis er gode råd faktisk ganske lette at komme i nærheden af. Med Echinaforce kan du nemlig lindre dine forkølelsessymptomer, så du slipper hurtigere ud af forkølelsen og får energien og velværet tilbage. Med andre ord kan du nemt og enkelt forvandle forkølelsessæsonen til din helt egen Echinaforcesæson!   Slip forkølelsen, og kom hurtigt tilbage på fuldt blus Skulle uheldet alligevel være ude, og sidder du allerede med tungt hoved og løbende næse, så kan Echinaforce heldigvis også lindre lettere forkølelsessymptomer og hjælpe dig med at bekæmpe forkølelser, så generne formindskes, og sygdomsperioden forkortes. Men husk, når forkølelsessymptomerne viser sig, er det med at komme i gang med Echinaforce hurtigst muligt. Jo før du sætter ind, jo større chance er der for, at du kan nå at tage forkølelsen i opløbet.  

Fortsæt med at tage Echinaforce, når forkølelsen letter, og undgå at blive ramt igen

Det er også en rigtig god ide at fortsætte med at tage Echinaforce et stykke tid efter, at forkølelsen har sluppet sit tag i dig. Tit kan man komme lidt for hurtigt tilbage til den travle hverdag, og så er det, at forkølelsen rammer på ny. Med Echinaforce forebygger du et nyt angreb og kommer helt ovenpå igen. Echinaforce bør dog ikke tages i mere end otte uger. Udklip  

Forebyg forkølelsen – det betaler sig

Hvis du gerne vil holde virus fra døren, er det bedst at forebygge. Begynd at tage Echinaforce i slutningen af september, så undgår du at blive ramt af forkølelse og skulle slæbe dig igennem hverdagen på halv kraft med træt hoved, tabte arbejdsdage og et ubehag, der er svært at slippe af med.    

Echinaforce – et produkt baseret på økologisk og lokalt dyrkede Echinacea

Den smukke røde solhat bliver dyrket økologisk lokalt i Schweiz, hvor man forarbejder planterne og deres rødder, straks efter de er høstet. På den måde kan man sikre, at de aktive stoffer i planten bevares bedst muligt i det endelige produkt. Denne produktionsmetode er unik for A. Vogels Echinaforce, da der udelukkende anvendes friske planter i produktet.  

Så nemt er det

Tag 30 dråber i et glas vand eller juice 3-5 gange dagligt i maksimalt 8 uger. Echinaforce kan anvendes til børn under 12 år, dog kun efter aftale med lægen.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×