Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Energi

Energi

Must-haves til Vinterferien

Får du appelsiner nok? C-vitamin i brusetabletform er verdens letteste måde at holde sine C-vitamindepoter fyldte. Super rejsevenlige, og nemme altid at have i tasken.
Skal du sydpå på ski? Sneen reflekterer solens stråler så din hud er ekstra udsat på vej ned af løjperne. Vi anbefaler denne ansigtssolcreme fra Jason. Den er let, tilstopper ikke porerne og gør ikke huden hvid.


Vi kender det! En tørshampoo kan redde din dag. Det er nemt, effektivt og tager ingen tid. Nu kan du bruge tørshampoo med god samvittighed - uden tilsætningsstoffer og mildere for hovedbunden.
Hvad end du skal lave af aktiviteter i vinterferien så gå aldrig ned på snacks. Vores mest populære bar er denne variant fra Organic Food Bar. Den mætter og indeholder superfoods, fibre og ekstra protein.


Kender du de drikkelige kosttilskud fra NovoVita? Denne elixir indeholder beroligende urter samt B-vitamin - perfekt til afslapning efter en aktiv feriedag. Portionspakkede og lige til at smide i tasken.  
Beskyt dine læber mod kulde og sol. Læbepomaderne fra Hurraw er baseret på 100% naturlige, rene, økologiske, og veganske ingredienser. Findes i mange varianter, heriblandt én med solfaktor.


Vintertid er te-tid. Har du endnu ikke prøvet denne variant fra Pukka så er dette et godt tidspunkt. Den indeholder hyldebær der er rig på C-vitaminer samt Echinacea som mange bruger for at holde sig forkølelsesfri.
Tager du magnesium? Vidste du, at huden optager mineraler mere effektivt end kapsler? Denne magnesiumolie på spray er helt uundværlig til ømme muskler efter eksempelvis en dag på ski.


Vi kan slet ikke forestille os at pakke kufferten uden et tilskud af probiotika/mælkesyrebakterier. Bio-Kult er vores favorit da de er effektive og ikke skal opbevares i køleskab.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×