Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Energi

Energi

Forkølelsessæson = Echinaforcesæson




Forebyg forkølelse i februar, og gå foråret i møde med masser af overskud





Foråret venter os med åbne arme lige om hjørnet, og vi kan næsten høre fuglefløjtene. Alligevel er det netop nu, at mange af os bliver taget på sengen, når forkølelsen rammer. Men hvis du tager dine forholdsregler og sætter ind forebyggende med Echinaforce – et naturlægemiddel til lindring af lette forkølelsessymptomer – kan du komme forkølelsen i forkøbet, så du kan springe ind i forårets favn fuld af energi. Og voila – forkølelsessæsonen er nu blevet til din helt egen Echinaforcesæson.





Med Echinaforces hjælp til dit immunforsvaret øger du din modstandskraft over for forkølelse Med Echinaforce kan du i modsætning til, hvad mange tror, både forebygge og lindre forkølelse. Med andre ord er forkølelse ikke en tilstand, du passivt behøver at acceptere, for du kan nemlig aktivt gøre noget for at undgå, at din hverdag, uanset årstiden, påvirkes af forkølelse og snue. Sætter du ind i tide med Echinaforce, som er orale dråber, du tager i et glas vand eller lign., kan du afværge forkølelsen. Echinaforce er nemlig baseret på udtræk af friske Echinaceaplanter, der har en positiv indvirkning på immunforsvaret, som på den måde øger din krops modstandskraft over for forkølelse.








Echinaforce – dit værn mod forkølelse hele året rundt Forkølelser er der altid flest af i vinterhalvåret, men det betyder ikke, at vi er immune over for forkølelse i sommerhalvåret. Forkølelsen kan nemlig ramme os hele året, hvis immunforsvaret er svækket. Så sørg altid for at have Echinaforce i medicinskabet, så du kan sætte ind med dråberne i perioder, hvor du er træt, udmattet og belastet, eller når du mærker de allerførste små tegn på, at en forkølelse er under opsejling. Så undgår du forkølelsen og får det bedste ud af hverdagen.





Har forkølelsens klør fat i dig? Echinaforce er din redning Selv den bedste kan blive ramt af forkølelse, og det sker ofte, når vi i forvejen er trætte, belastede, har lidt for travlt eller under en særlig form for pres. Så har forkølelsens klør fået fat i dig, er der ingen grund til fortvivlelse. Løbet er nemlig ikke kørt. Du kan sagtens anvende Echinaforce til at lindre dine symptomer, så forkølelsen bliver lettere at komme igennem, og så du hurtigere kommer tilbage til din normaltilstand og igen kan optage dine daglige gøremål med følelsen af veltilpashed i kroppen. Men husk, at jo før du sætter ind med Echinaforce, jo hurtigere slipper du af med forkølelsen





I Echinaforce® får du alle de aktive stoffer med fra de økologisk dyrkede Echinacea Den smukke røde solhat bliver dyrket økologisk lokalt i Schweiz, hvor man forarbejder planterne og deres rødder, straks efter de er høstet. På den måde kan man sikre, at de aktive stoffer i planten bevares bedst muligt i det endelige produkt. Denne produktionsmetode er unik for A.Vogels Echinaforce, da der i dette produkt udelukkende anvendes friske planter.





Sådan gør du Tag 30 dråber i et glas vand eller juice 3-5 gange dagligt i maksimalt 8 uger. Echinaforce kan anvendes til børn under 12 år – dog kun efter aftale med lægen.   Echinaforce® Orale dråber (udtræk af Purpur solhat), pakningsstørrelser 50 ml / 100 ml / 2×100 ml. Læs omhyggeligt indlægssedlen. Indikationer: Naturlæge­middel til brug ved lindring af lettere forkølelsessymptomer. Styrker kroppens immunforsvar og øger derved modstandskraften overfor forkølelse. Dosering: Voksne: 30 dråber i et glas vand 3-5 gange dagligt i højst 8 uger. Må kun efter aftale med læge anvendes til gravide, ammende eller børn under 12 år. Særlige advarsler og forsigtighedsregler inden brugen: Bør ikke bruges sammenhængende i mere end 8 uger af gangen. Kontakt læge ved forværring af symptomer eller høj feber. Allergiske patienter skal kontakte lægen inden brug. Præparatet indeholder ethanol (65 % Vol.) og må derfor ikke anvendes hvis du er i behandling med antabus eller metronidazol (mod betændelse). Kontraindikationer: Overfølsomhed over for planter af kurvblomstfamilien (f.eks. krysantemum eller bynke). Tuberkulose, leukæmi, bindevævssygdomme og andre autoimmune sygdomme. Dissemineret sklerose. HIV-infektion, anden immundefekt eller immunosupression. Sygdomme relateret til hvide blodlegemer. Bivirkninger: Ingen almindelige bivirkninger er registreret.


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×