Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Kosttilskud

Kosttilskud

Få en god fornemmelse i maven med Valleforce Berry

Få en god fornemmelse i maven med Valleforce Berry

Få en god fornemmelse i maven med Valle Force Berry fra A. Vogel

Valleforce Berry fra A. Vogel er et vallebaseret kosttilskud, der er tilsat calcium. Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion, og derfor er Valleforce Berry velegnet, når du søger en god fornemmelse i maven. Valleforce Berry smager dejligt frugtigt af aronia og granatæble. Drikken er sødet med stevia, et sødemiddel af naturlig oprindelse, som giver en afrundet, men frisk frugtsmag.  

Få calcium med skøn frugtsmag

Med tilsat aroniabær og granatæbler får du desuden to af naturens mest populære frugter med i købet. Valleforce Berry er skånsom, og du kan derfor sagtens tage produktet dagligt og over en længere periode. Prøv for eksempel at tage 1-2 barneskefulde af Valleforce Berry i et glas koldt vand eller i en anden drik som fx en smoothie.  

Lav lækre smoothies med Valleforce Berry!

Da calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion, kan du med Valleforce Berry gøre noget godt for din mave, når du kommer det i en dejlig smoothie. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du skal lave lækre, farverige og smagfulde smoothies med Valleforce Berry. For smagen af aronia og granatæble går godt sammen med både bær, frugt og grøntsager. Hvis du gerne vil undgå mælkeprodukter i dine smoothies, kan du fx tilsætte avokado i stedet. Det giver en dejlig cremet konsistens og en skøn smag.   Tag 1-2 barneskefulde Valleforce Berry dagligt.

Spar 20% i denne måned på Valleforce Berry. Køb den for 111,50 kr. i hele september måned, men KUN på webshoppen!

Valleforce Berry 500 ml. vejledende udsalgspris 169,95 kr.
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×