30 minutter + udblødningstid: 4 timer - 1 stor eller 15 små kager
Kagebund:
Tørrist evt. mandlerne i ovnen ved 150 grader, i 15-20 minutter. Det er ikke nødvendigt, men kagen smager ekstra godt sådan.
Kør mandler, dadler, olie, kakao og salt på en foodprocessor, til du har en helt findelt masse. Tryk den ud i en form, ca 22 cm ø, eller i flere små forme. Sæt formen i fryseren, men du laver fyldet.
Fyld:
Udblød nødderne i koldt vand i 4 timer og kassér vandet. Blend nødder med banan, olie, kokosmælk, honning, matcha og pebermyntedråber, til du har en helt cremet masse.
Fordel den på nøddebunden og sæt den tilbage i fryseren. Server kagen sådan direkte fra fryseren, den er klar til at blive spist næsten med det samme, og smager klart bedst iskold og fast.
*Sæt evt. kokosmælken i køleskabet inden brug, så samler den tykke del sig øverst i dåsen, og den er lettere at adskille fra den tynde del.
Opskriften er venligst lånt fra bogen
Sund med matcha i maden af Sandra Pugliese & Sara Speyer