Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Gode opskrifter

Gode opskrifter

Bæredygtig personlig pleje
Du kan nemt undgå at sætte et stort fodaftryk på miljøet under din og familiens personlige pleje i hverdagen. Det kræver blot få ingredienser, tomme opbevaringsglas, håndkraft, og der er ofte masser penge at spare.Natron - dit nye hygiejne vidundermiddel

Er du med på beatet når det gælder hjemmelavede personlig plejeprodukter? Du kender sikkert allerede en i din omgangskreds der blander cremer, eller laver velduftende body scrubs. Det behøver ikke at være kompliceret. Vidste du for eksempel at noget så “basis” som natron er hovedingrediens i DIY (Do It Yourself) tandpasta og deodorant.    Det er måske svært tro, men sved lugter som udgangspunkt ikke! Når det lugter skyldes det bakterier og et surt miljø under armene. Natron kan naturligt afhjælpe svedlugt ved at virke basedannende.  Der findes masser af fancy avancerede opskrifter på nettet, men vil du holde det helt simple (og økonomisk) kan du blot blande natron med vand og røre det til en paste. Denne paste kan du både børste tænder i eller komme under armene.
Doves Farm Organic, Natron (Sodium Bikarbonat) Doves, 200 gVil du gå all in på DIY tandpasta og deodorant, så får du her lidt inspiration.

Opskrift: hjemmelavet deodorant Smelt sheasmør og kokosolie ved lav varme, og rør de resterende ingredienser i. Hæld på glas. Behøver ikke at stå i køleskab. 

Opskrift: Hjemmelavet tandpasta

  Tandlæger anbefaler flour ved tandrensning. Det er på eget ansvar hvis du lader dig inspirere af andre holdninger.  Kilde: https://www.healthline.com/nutrition/baking-soda-benefits-uses#section4 https://wellnessmama.com/1523/natural-deodorant/


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×