ZENZ Organic

Behandlinger uden skadelig kemi og allergifremkaldende indholdsstoffer

Bliv forkælet i det eksklusive og økologiske ZENZ-univers

 

ZENZ er Danmarks største bæredygtige og grønne frisørkæde med 9 indbydende saloner i københavnsområdet. Her kan du vælge mellem mere end 60 kreative og fagligt dygtige frisører der sørger for at du bliver rådgivet og får en behandling tilpasset dine behov.

 

Hos ZENZ får du behandlinger uden skadelig kemi og allergifremkaldende indholdsstoffer, samtidig med at du nyder din foretrukne økologiske kaffe eller the.

ZENZ er til den bevidste forbruger som vil være sund, bæredygtig og naturlig skøn–uden at gå på kompromis.

ZENZ-partner

ZENZ giver skønhed mening.

Filosofien bag ZENZ er at kombinere sundhed, bæredygtighed og økologi med naturlig skønhed. 

ZENZ’ vision er at skabe et sundere og mere sikkert alternativ til de traditionelle farvebehandlinger og skønhedsprodukter, der benyttes i frisørsaloner i dag.

Anne-Sophie Skjødt Villumsen, stifteren af ZENZ, blev i 2005 den første certificerede grønne frisør. 

Anne-Sophie er i dag kendt som global foregangskvinde for en bæredygtig skønhedsindustri og der findes ZENZ konceptsaloner i Norge, Australien, Island, Færøerne, Grønland og flere er på vej.

I salonerne har ZENZ laveten række yderligere tiltag for at reducere miljøpåvirkningen. Der bruges bl.a. LED pærer, bæredygtig energi, affaldssorteres, håndklæder vaskes på svanemærket vaskeri og der anvendes kun svanemærkede rengøringsmidler.

Organic Hair by zenz

Du kan trygt få behandlinger hos ZENZ

Alle behandlinger, der udføres i ZENZ, opfylder de strenge mærkningskrav for GrønSalon og ZENZ er endda gået videre og har strammet kravene til brug af allergene indholdsstoffer. Læs mere herom i faktaboksen. 

Produkterne der benyttes, overholder de samme strenge krav og er svanemærkede eller allergimærkede samt baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser. 

Det betyder, at ZENZ i dag har de sikreste behandlinger og produkter, for dem der ønsker at tage vare på sig selv, frisøren og miljøet. 

FAKTABOKS

I ZENZ-salonerne udføres alle behandlinger uden PPD, m-aminophenol, m-aminophenol, PTD, Resorcinol, Toluene-2,5-diamine, Ammonium Persulfate og alle de andre kendte skadelige farvestoffer. Som en selvfølge bruger ZENZ ikke konserveringsmidler som parabener eller methyl-chlorisothiazolinone MCI og methylisothiazolinone (MI).

Tilbud

  • Som medlem af Helsemins Club We Care byder Zenz dig velkommen med en rabat på kr. 250,- på din første behandling i ZENZ og derudover får du et rejsesæt med svane- og allergimærket shampoo, conditioner og styling paste til en værdi af kr. 225,-

Når du bliver kunde hos Zenz starter vi altid med at give dig rådgivning omkring hårstil og hårfarvning. Du får også muligheden for at blive Zenz loyalitetskunde, hør mere om dette når du får din første behandling.

Rabatkode

Benyt rabatkoden “helsemin1” ved booking af din første behandling  samt fremvis dit medlemskort i Helsemin Club We Care-appen ved ankomst.

Kontakt

Find din nærmeste ZENZ salon her og book din tid allerede nu.

https://zenz.dk/saloner.aspx

Certifications-2019-Dansk-web