Vi indfører prismatch, så du kan få de bedste priser! 

På trods af, at vi har billige priser på alle vores produkter, kan det ske at vi har misset et enkelt produkt. Derfor prismatcher vi nu danske butikker og webshops i købsøjeblikket. Tilbuddet skal ligeledes være aktuelt og varen skal være tilgængelig.

Ved henvendelse i vores butikker skal du blot fremvise den pris du ønsker at vi matcher. På en telefon skal du opdatere siden, så personalet kan se at det ikke er et screenshot af et tilbud som ikke længere er gældende.

Du kan også prismatche på vores webshop.

For at gøre det nemmest muligt, bedes du blot bestille helt normalt på vores webshop, og sende os dokumentation for prisen du ønsker prismatchet. Dette skal gøres samme dag som du lægger bestillingen, indsendelse af dokumentation efterfølgende er ikke gyldigt.
Herefter justerer vi prisen og afsender dine varer.

Sådan gør du:

 1. Send en mail via kontaktformularen herunder med et billede og et link til det tilbud/pris du gerne vil have matchet.
 2. Find varerne på webshoppen og læg dem i kurven.
 3. Gå til betaling og skriv “Prismatch” i kommentarfeltet sammen med dine bestillingsinformationer.
  Til info.: Når du accepterer ordrens beløb og udfylder med dine kortoplysninger, giver du os blot tilladelse til at hæve pengene – der hæves intet på din konto, før vi afsender varerne og har prismatchet.
 4. Du får en ordrebekræftelse på det fulde beløb.
 5. Vi kontakter dig og godkender prismatchet – hvorefter vi justerer din ordre, sender varerne og hæver det nye aftalte beløb på dit kort.   
 6. Er der noget du er i tvivl om, kan du altid kontakte os på web@helsemin.dk

Betingelser:

Vi prismatcher danske butikker og webshops der er lagerførende. Vores tilbud om prismatch gælder i kun købsøjeblikket mod fremvisning af dokumentation for pris/tilbud. Produkter der sammenlignes skal være samme brand og størrelse. Gælder ikke fødevarer, håndkøbsmedicin og modermælkserstatning. Kan ikke kombineres med restsalg, mængdetilbud (eks.3 for 2), loyalitetsrabatter eller Helsemins klubfordele/bonuskroner. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Bytteregler i butik: Varer påført gyldigt byttemærke og plombering kan byttes til anden vare eller tilgodebevis. Ønskes penge retur skal gyldig bon fremvises.
Bytteregler på webshop: Se alm. betingelser  

OBS.: Vi forbeholder os retten til at afvise et prismatch, hvis vi ikke kan bekræfte tilbudets oprigtighed/gyldighed, trods indsendt screenshot.

Vi matcher følgende danske butikker og webshops:

 • Matas.dk
 • Med24.dk
 • Netspiren.dk
 • Helsam.dk
 • Naturoghelse.dk
 • Helsebixen.dk
 • Jala-helsekost.dk
 • Kamilleshop.dk
 • Helselageret.dk
Prismatch Helsemin
Har du allerede bestilt - kan du udfylde dit ordre nr. her.
Udfylder du denne formular først, bedes du blot ignore feltet. OBS! Når du gennemfører din ordre bedes du skrive “prismatch” i kommentarfeltet under bestillingen.
Trods at du accepterer det fulde beløb ved bestilling, hæver vi ikke pengene på dit kort, før vi afsender varen og derved har mulighed for at justere prisen jf. prismatchet.
På ordrebekræftelsen vil det fremgå som om du har betalt fuld pris. Herefter trækker vi din prismatch-rabat, sender varerne og din rabat vil fremgå af fakturaen.
Du bedes sende os et ScreenShot/billede af webshoppen du ønsker vi prismatcher, med URL, dato og pris. Klik her for at se hvordan du tager et ScreenShot.
Angiv ét produkt med pris og link pr. linje.
Eksempel: Biosym Omnimin 60 stk., 89,00, https://www.....dk/sundhed/vitaminer/multivitaminer-og-mineraler/omnimin?id=16609