Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Blog

Blog

VEGANSKE ÆBLEMUFFINS




Efterår er sæson for alle mulige lækre spiser - ikke mindst æbler. Er du i bagehumør får du hermed opskriften på æblemuffins, som ikke bare er enormt lækre men også en anelse sundere, med ingredienser som hvide bønner og mandler.





VEGANSKE ÆBLEMUFFINS

MED MARCIPAN OG VANILJECREME

ca. 6 STK.   VANILJECREME 200 g udblødte hvide bønner, rå 100 g udblødte mandler 2 dl mandelmælk 11/2 stang vanilje, kornene 1/4 tsk salt 1 spsk kokosolie eller kakaosmør 2-3 spsk rørsukker   MUFFINS 250 g bønnerest med mandel 2 dl havremælk 2-4 spsk rørsukker 1/2 tsk salt 1 tsk vaniljesukker 1 spsk glutenfri havregryn 100 g ren rå marcipan, revet 1 tsk chiafrø 60 g kokosolie 2 madæbler skåret i 1 x 1 cm tern lidt olie til pensling   PYNT æblechips/dehydrerede æbler 1/2 dl hakkede mandler evt. ribs








  VANILJECREME Blend bønner, mandler og plantemælk til en fin puré. Sigt blandingen over i en gryde gennem en fintmasket sigte. Pres al væden ud af bønne-mandelpureen og sæt de drænede rester til side.   Varm væden op under omrøring og tilsæt vanilje, salt og kokosolie. Lad cremen simre, til den tykner, og smag den til med 2-3 spsk sukker.   MUFFINS Kom 250 g af bønne-mandelresten i en gryde og tilsæt havremælk, sukker, salt og vanilje. Kog blandingen op under omrøring og lad den simre i ca. 10 minutter. Træk gryden fra varmen og tilsæt havregryn, revet marcipan, chiafrø, kokosolie og æbletern.   Tænd ovnen på 180 °C. Fyld dejen i en stor eller 6-8 små smurte forme. Bag kagerne i ovnen i ca. 40 minutter.   SERVERING Anret kagerne med vaniljecreme, pynt med æblechips, hakkede mandler og evt. lidt ribs. Opskriften er venligst udlånt fra Muusmann, fra bogen Vegansk Gastroyoga af Catherine Daverne


Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×