Energi, Kosttilskud

Umahro Cadogan

Design-uden-navn-47-300x3001

Design-uden-navn-47-300x3001

Umahro Cadogan

Umahro Cadogan er ernæringsekspert, bestseller forfatter og pionner indenfor Functional Medicine, der handler om at få et bedre liv gennem den rette kost og motion. Han er også kendt som TV vært og ekspert fra TV2 programmet ”Kan man spise sig rask?” fra 2018.

Han har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener. Hvad enten du vil være rask, være sundere, performe bedre fysisk eller performe bedre mentalt og arbejdsmæssigt. Han kan hjælpe dig med at få det bedre med dig selv, lære dig at spise sundt og gå fra usund til sund eller fra syg til rask, ved at guide dig til at spise det rigtige mad.

Midlerne er kost, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind og ændring af miljøet omkring dig samt Functional Medicine.

Du kan læse mere om hvad han kan gøre for dig på hans hjemmeside, hvor du kan få en personlig konsultation med Umahro Cadogan.

Umahro Cadogan er kendt for:

  •  Specialist indenfor Functional Medicine og anerkendt som førende ekspert i Europa.
  •  Bestseller forfatter af 7 bestseller bøger indenfor sundhed.
  • Kendt fra TV2 ” Kan man spise sig rask?”

 

Club Helsemin’s medlemsfordele hos Umahro Cadogan

NB: Som medlem af Club Helsemin, kan du nyde fordele og gode rabatter til Umahro Cadogan’s foredrag og arrangementer. Se her nedenfor hvad du bla. kan glæde dig til i 2019.

Nytårskur d. 31. dec.  

3-timers nytårskur fyldt med konkret viden til hvordan man skal spise og leve for at få det mest fænomenale 2019, fyldt med al den sundhed, energi og vitalitet. Tid  Lørdag d. 29. december 2018. Vælg mellem formiddag eller eftermiddag.

Arrangementet finder sted på; Svanemøllevej 41, 28900 Hellerup

1-dags workshop om livsstilssygdomme d. 13 januar

Lider du af overvægt, type II diabetes, hjertekar- og kredsløbsproblemer og forhøjet blodtryk? Så vær med søndag d. 13. januar 2019 når Umahro Cadogan går i dybden med velfærds- og livsstilssygdomme og lærer dig hvordan du kan få det bedre via  kost, livsstil, motion, træning, søvn, afstressning og livsstilsændringer for at få det bedre.

Tilbud: Køb nu og få min bog FRA USUND TIL SUND gratis når du kommer.

Skræddersyet kostplan

Bliv en sundere udgave af dig selv. Få hjælp til at tabe dig og inspiration til en sundere livsstil, med en kostplan tilpasset dine individuelle behov, vurderet ud fra din vægt, alder, køn, træningsmønster samt aktivitetsniveau og naturligvis dine spisevaner.  Du får nemme, velsmagende og sunde opskrifter.  Du lærer at “spise sundt” og får hjælp til at fastholde de gode vaner. Ved køb nu får du samtidig Umahro nye bog FRA USUND TIL SUND (e-bog). Skriv Helsemin i emnefelt for at udløse rabatten. Tilmeld dig her.

Pris 1200,- Spar 299,95

Deltag i vores adventskonkurrence

Husk at følge med på vores facebook side, hvor vi  hver søndag i advent har en ny konkurrence på højkant. Deltag i adventskonkurrencerne på facebook, hvor du kan vinde sunde og lækre præmier til en sund og bæredygtig livsstil. Denne sidste søndag i advent kan du vinde en gavekurv fyldt med:

4advent

• FRA SYG TIL RASK & FRA USUND TIL SUND af Umahro Cadogan
• GoQi valnødder
• GoQi rødbedepulver
• Organax Smoothie Mix

Til en samlet værdi af: 945 kr.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.