Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.
  • Menu
Din Helsekost Butik I Danmark
Menu
Begynd at skrive for at se de produkter, du leder efter.

Gode opskrifter

Gode opskrifter

Sundere fastelavnsboller

Det er ikke fastelavn uden fastelavnsboller!  Det her er lidt anderledes fastelavnsboller end dem, man normalt spiser, men forhåbentlig kan det blive til en tradition at lave dem hjemme hos dig. Hindbærskummet er prikken over i’et eller rettere i bollen, og det giver en dejlig lethed. Så selv om det er noget af en bombe, så føles det ikke sådan, når tænderne sættes i.

 

Scones med hindbærskum

6 STK. 1,5 dl neutral sojamælk Scones_med_hindbërskum-681x1024 2 tsk æblecidereddike 285 g hvedemel 30 g sukker 1⁄2 tsk salt 1 tsk vaniljesukker 1⁄2 tsk kardemomme 1 spsk bagepulver 1⁄2 tsk natron 65 g plantesmør   Hindbærskum 125 g hindbær – groft hakket 2,5 dl sojapiskefløde   Tænd ovnen på 180 °C. Pisk sojamælk og æblecidereddike sammen i en lille skål. Stil til side.   Rør de resterende ingredienser, undtagen plante- smør, sammen. Når det hele er godt blandet, røres plantesmørret i. Brug ikke fingrene til det, da det vil ødelægge konsistensen på dine scones. Når plantesmørret er rørt godt ud, vil dejen gryne. Rør sojamælksblandingen i. Saml nu dejen med hænderne på et bord dækket med lidt hvedemel. Del dejen i 8 stykker og læg sconesene på en bageplade med bagepapir. Bag midt i ovnen i 20-22 minutter. Lad dem køle af. Imens bollerne køler af, laves hindbærskummet. Pisk sojapiskefløden til skum. Vend hindbærrene i skummet. Skær bollerne over og fordel hindbærskummet på bunden af bollerne. Opskriften er lånt af Muusmann fra bogen Vegansk til højtider og fest
Scroll To Top

#title#

#productPrice#
×